Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/evanovizeland

Marketing

Agencija za zapošljavanje iz Christchurcha

http://www.businessimmigrationnz.com/

Ovo je link za agenciju iz Christchurcha preko koje sam dobila posao.
Puno truda i vremena potrošenog je trebalo da dođem do te agencije. Poslala sam preko 150 zamolbi na razne e-mail adrese
agencija za zapošljavanje stranaca u Australiji i Novom Zelandu dok nisam došla do pozitivnog odgovora ove agencije. To je trajalo mjesecima i noćima i danima.
Procedura je bila takva da sam prvo potpisala ugovor s njima prije nego što su oni meni počeli tražiti posao i nuditi me na tržištu rada.
Toj agenciji godišnje pošalje jako puno ljudi zamolbe, međutim, oni ponude potpisivanje ugovora s njima samo onima za koje su gotovo sigurni
da će im u dogledno vrijeme naći posao.
Dakle, moja precedura je bila takva da sam prvo potpisala ugovor s njima i onda su oni počeli mene nuditi poslodavcima.
Nisu tražili da im platim prije, ali sve je išlo nekako brzo jer nekih 2 tjedna nakon potpisivanja ugovora oni su mi javili da imaju
poslodavca koji mi nudi ugovor na 3 mjeseca. Tada sam im uplatila traženi iznos i počela skupljati svu dokumentaciju za vizu s popisa koji su mi oni poslali. No, moram reći da to traženje posla može trajati i mjesecima ako nema ponuda od strane poslodavaca.
Moja stvar je bila ta da su mi tražili posao u vinarskoj industriji i da je to bilo baš pred sezonu i da ta vinarija kojoj su me ponudili nije popunila sva radna mjesta pa je zato sve išlo tako brzo.
Uz posao, oni su mi sređivali tu prvu vizu, pronašli su mi smještaj i kontakt čovjeka za to i dočekali su me u zrakoplovnoj luci u Christchurchu.
Svi su bili jako ljubazni i jako sam im zahvalna za sve što su napravili za mene.
Na svako pitanje oko papira i svega imali su odgovor i odmah su rješavali problem i sve.
Sljedeće dvije vize (ponovno na 3 mjeseca pa sad ovu novu koju imam na godinu dana) sam rješavala sama s imigracijskim uredom u Christchurchu.
Eto, to je toliko zasada što mi pada napamet oko agencije pa molim da komentirate i pitate ako vam nešto nije jasno ili ako sam zaboravila nešto spomenuti.

Post je objavljen 02.12.2012. u 02:30 sati.