Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Tata jesi li gotova?

"

Pitanje je to koje mi često postavlja moja mlađa kčer.Ja sam muško, nakon objašnjavanja da ja mogu biti gotov, a mama gotova kaže ona meni "tata se igrala ili tata je vježbala..";odustao sam od daljnjeg objašnjavanja; možda da si priuštim operaciju promjene spola.Tri godine ima kčer, valjda su to govorne faze, sigurno ću u njezinom jeziku i postati muško sa vremenom:).Starija kčer je puno pravilnije govorila kad je imala tri godine.
Mlađa je valjda od mene naučila jezik koji je polurazumljiv,
Bio sam kod Brodskog fizijatra na pregledu; u toplicama je nalaz bio loš, a tu je izvrsan , tj. vidi se veliki napredak.Vau odižem lijevo stopalo, a valjda sam ga do sada vukao.Mogli su me zaposliti da isprobavam kvalitetu džonova naprimjer Nike patika, kave sam sreće za isprobavanje bi mi uvalili čuvene "Odigos" patike ili "MIKE". Kako god okreneš svejedno skoro sve su patike Kineske proizvodnje.U toplicama su me učilu vezati patiku jednom rukom; ne mogu se pohvaliti da sam baš naučio, moje vezanje patike obično bude"Molim te da li mi možeš zavezati patiku?" Čičak je zakon pertle su out.
Još da mi je lijeva ruka u funkciji gdje bi mi bio kraj..
Tko će više tim doktorima vjerovati kad svaki napiše drugačije.Pogotovo fizijatri vole nabaciti što više riječi koje ni vrsan poliglot ne bi razumio!


Post je objavljen 01.12.2012. u 10:11 sati.