Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Postanje u toploj sobi

Ja nisam više bilotko, moj prvo twitter account, a sad i blog prate i njemačke piratice, danas sam dobio sljedeću poruku : "Leute, die staendig fotos von ihrem Essen posten, sollten aus konsequenzgruenden auch ihren stuhlgang dokumentieren." , kao oni koji konstantno postaju o svom jelu trebali bi posljedično dokumentirati i svoju stolicu.
Naravno da tu postoji logična greška u razmišljanju, svejedno ću dati rečenicu učenicima da nađu pravopisne greške i pokušaju psihološki objasniti zašto je osim početne riječi samo jelo napisano velikim slovom.
Jučer me nisu iritirali beskičmenjaci i kukavice, njih sam, pa svud su oko mene, navikao ignorirati i razumjeti. Smetali su me oni koji eto ne mogu razumjeti one koji nemaju svoj stav, zatupljene kopije mog starog koji ne razumiju da takve osobe ne postoje, te oni koji su inzistirali da isključimo iz sindikata štrajkbrehere, a to su bili troje ljudi pred mirovinom i jedna osoba koju ja nikad uopće nisam mogao razumiti, kako bih joj onda tek mogao suditi.
I njemački pirati mi idu na živce. Mobbiraju članicu koja je po svojoj savjesti glasovala za zakon o zaštiti nepušača, a nitko da se samokritički upita, tko je samo izglasao da glupača bude na listi za izbore namcor
I blogerica Ani Ram me dotakne svojim zdravorazumskim komentarima o realnom sektoru, ali dotakne me samo zato jer ja nju volem.



Post je objavljen 30.11.2012. u 14:56 sati.