Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

U prodaji 46. broj Vrgoračkih novina - prvih novina Vrgoračke krajine


U prodaji je 46. broj Vrgoračkih novina - prvih novina Vrgoračke krajine.

Na 36 stranica ovog broja možete pročitati pregršt zanimljivih i vrlo raznovrsnih članaka iz života naše male zajednice.

U ovom broju donosimo veliki članak o povijesti tekstilnog giganta Braća Rakić. Na temelju dostupnih izvora i svjedočanstava zavirili smo u svijet ovoga poduzeća za galanteriju i trikotažu, koje je krajem osamdesetih godina 20. stoljeća zapošljavalo pet stotina radnika i imao značajan utjecaj na život vrgorske općine.Tekst se nalazi na čak devet stranica, sa mnoštvom dosad neviđenih fotografija i brojnim informacijama i statistikama za koje mnogi nisu nikad ni čuli. U ovom broju možete pročitati i veliki izvještaj sa 25. sjednice Gradskog Vijeća Vrgorca gdje su vijećnici najviše raspravljali o rebalansu gradskog proračuna za 2012. godinu, te o zaduženju kreditom u iznosu od osam milijuna kuna kojim će se financirati gradnja I. faza infrastrukture Gospodarske zone "Ravča". Donosimo i intervju sa Sinišom Franićem, organizatorom obilježavanja stote obljetnice Tamburaškog zbora, te sportski intervju sa rukometašicom Emanuelom Vuković.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac i benzinskoj postaji Pivac, trgovini Ante, trgovini Mario i pekarni Jadran.

Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb) i Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2). Na prodajnom mjestu u Zagrebu još radimo.

Kupnjom Vrgoračkih novina omogućujete njihovo daljnje izlaženje. Hvala na čitanju!

Post je objavljen 29.11.2012. u 16:23 sati.