SASTOJCI : 2 vrećice pudinga (vanilija )
2 žlice pšeničnog oštrog brašna
2 žlice gussnela
100 g šećera
1 l mlijeka
250 g maslaca
200 g čokolino namaza
5 krem bananica
100 g čokolade
700 g keksa Petiti Beurre
sok od 2 naranče
2 vrećice šlag pjene
250 ml mlijeka
1. Sadržaj vrećica pudinga, brašna, Gussnela i šećera razmutite u malo mlijeka.
2. Ostatak mlijeka zakipite, uklonite s vatre, dodajte mu razmućenu mješavinu pudinga te neprekidno miješajući kuhajte 1-2 minute.
3. U rashlađenu puding kremu umiješajte razrađeni maslac i električnom miješalicom izradite glatku kremu. Kremu razdijelite u 3 dijela.
4. U prvi dio umiješajte čokolino namaz, u drugi dio narezane krem banane, a u treći naribanu čokoladu.
5. Kekse umočite u sok i rasporedite po pripremljenom plehu. Na njih stavite prvu kremu pa ponovo poredajte red keksa te ih prekrijte drugom kremom po kojoj posložite red keksa i na kraju premažite trećom kremom.
6. Sadržaj vrećica Šlag hita uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete čvrsti šlag. 7blockquote>7font size=4>7. Šlag premažite preko kolača i dobro rashladite.
POSLUŽIVANJE :
Kolač narežite na kocke i poslužite. SAVJET :
Kolač mora odstajati nekoliko sati da keksi omekšaju.