Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Retardi...





Retardi...

Jutros sam se probudila kao mentalist. Tukica umuje. Ka mentalni retard. Tukac mi crta, a ja ne mrem razumjeti. Dva partnera SDP & HNS bez prethodnog dogovora izlaze u javnost s bračnim problemom. Ima - nema poreza na nekretnine. Ozbiljni partneri svoje probleme prvo riješavaju iza zavjese u svom domu. Gdje vam je nauka, gdje su vam simulacije?! Modeli?! Račanizam & Budišizam se ponavlja. Đaba latinski u školama uzoritih Hrvata.- Historia est magistra vitae! Di je sada Šuvar?!
Nova vlast iz dana u dan potvrđuje moj davnošnji zaključak o genetskom kodu koji određuje Hrvata kao nemuštog i nevičnog politici. Od umijeća mogućeg sve prelazi u umijeće nemogućeg kada je u pitanju politika.
Ne ući u EU prije Rumunja, Bugara bila je prava umjetnost. Ne sankcionirati zločine u Domovinskom ratu bila je glupost. Ne riješavati granične probleme sa susjedima je odraz bahatosti. Razarati opće dobro radi osobnog probitka je odraz kratkotrajne pameti. Odreći si antifašizma i tekovina NOB-ea zaklinjući se u sljedbenost NDH-a, čisti retard.
Ne znam. Znam da ne znam. Tukica sam. Ali kako nazvati ove koji misle da znaju i za to još budu bogato nagrađeni?
Di mi je sada onaj retardant iz Kaštela da ga umjesto po tračnicama vlaka bez voznog/vlačnog reda prospem pod noge ovim političarima?!


Vrijeme, vreme, vrime je za humanitarni koncert za pomoć retardiranim političarima.
Obnovimo Goli otok! Retardirani svih Županija ujedinite se!




Post je objavljen 27.11.2012. u 12:16 sati.