Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/filipifran

Marketing

Prijateljska utakmica NK Slaven Belupo – NK Bjelovar: 1 : 6

Pred 30-tak gledatelja mladi nogometaši NK Bjelovara generacije 2002, predvođeni palicom trenera Holičeka u subotu 24.11.2012. odigrali su jednu od boljih utakmica ove sezone i u svim segmentima igre nadigrali protivnika iz Slaven Belupa.
Pobjednik je riješen već u prvom poluvremenu golovima naših odličnih igrača, Marka Pranjića ( 2) i Filipa Sučića.
U 2. poluvremenu imamo dosta izmjena pa se malo razvodnila igra u sredini terena, tako da su gosti uspjeli koji put i proći prema našem golu. Bilo je dosta kombinatorike, paseva, povratnih lopti.
Posebno lijepi, čak prekrasni, golovi u drugom poluvremenu stižu iz noge Filipa Kličeka, inače vratara, i Alena Kirina ( ne pitajte zašto, da se ne komprimitiram belj)
Bilo je tu još i stativa i prečaka (tko bi sve to popamtio ) ali i nekoliko dobrih obrana skoro pa besposlenog vratara Leona Frankovića.

Sve u svemu, odlična utakmica, roditelji su uživali u gledanju; ovaj put su izostali dobronamjerni komentari i stručni savjeti (pa dobro je l da te na balet upišemo…., ajde trči više, jesi muško ili baba… trebala sam te prešamarat koji put prije utakmice i sl.) samo „ bravo dečki, samo tako “ se čulo sretan



Evo konačno i službene fotke tima "NK Bjelovar 2002"

To su, redom: Franković Leon, Mikulić Denis, Kirin Alen, Ljevar Mario, Kunštek Bruno, Sučić Filip, Petak Marko, Kliček Filip, trener,
Podravec Marko, Pranjić Marko, Šain Karlo, Kliček Fran
(nedostaju Marko, Kevin, Matej, Sebastijan...)

Trener Holiček je, vjerovatno i sam ganut igrom i izvedbom svojih nogometaša, svečano najavio ovogodišnju završnu feštu za igrače, roditelje i ostalu zainteresiranu rodbinu. Ista bi se trebala održati dana 21.12.2012. na zasad nepoznatoj lokaciji.
Zapravo, traži se jedna prikladna lokacija i jedna živa omanja životinja koju bi onda nehumanim, barbarskim činom trebalo pripremiti da postane gastronomska delicija, brend naših prostora , star, koliko ono?...8000 godina.
( Molim da se prilikom izrade potencijalnog menija uzme u obzir da postoje postoje osobe koje su svjesne da je čovjek po definiciji svežder i iste ne osuđuje, ali koje ne jedu ništa što je imalo majku.)

Inače, vidi se da trener nije upoznat sa proročanstvom drevnih Maja, koje su još prije 2000 godina prorekle katastrofičan smak svijeta, upravo na datum održavanja naše fešte. Hm. Ili jest upoznat pa zato…?

Bilo kako bilo, u slučaju apokalipse, fešta se otkazuje.

Vaša blogerica wave

P.s. Za kraj, logistička podrška, koju je jedan od očeva ( inače vrsni poznavatelj ljudske psihe, po struci; ma ajde dobro, nije ljudske nego životinjske ali dođe na isto, ne? ) nazvao polusirovom skupinom. Nije se izjasnio tko ide u sirovu a tko u pečenu polovicu, to ćemo ga naknadno upitati .wink


Post je objavljen 26.11.2012. u 22:07 sati.