Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

Ja, sultan Obilejman...

...Luky-Uzaludan trud

...sidija sam na prijestolu u svojoj palaci.


Tri golisave plesacice vrtile su se na podiju dok sam se udobno zavaljen na divanu smjeska, gladija bradu i usput misa jaja gledajuc kako jebozovno uvijaju kukovima...
...hmmmm, koju bi veceras zveknija???...konta sam u sebi, dok je do mene sidija mladi beg Jokeman, vidljivo uzbudjen i napaljen.
...sta je beze, sta te muci???...smjeskajuc se upitan ga, al' on je skroz bija okupiran nekim drugim „filmom“ i svako malo bi viknija plesacicama:
...eeeeee cure jebemu mater, daj to malo zivlje!!!...'ko vas napravi take smotane!!!??
...nemoj se nervirati beze, sad cu pozvat druge plesacice kad ti ove nevaljaju!!!...recen, pljesnem rukama dvaput i pokazem rukom plesacicama da idu.
...inkarem, sta mislis da nam gospa Fata dođe, ona je dobra...mmmmm???!!!
...beze, nije ona Fata nego Nata...tu su mi doveli lani iz Austrougarske, negdi tamo zivila je bogu iza nogu, al' da je dobra, dobra je!!!...ima guzice i sise za popizdit!!!...uffff , al' ta ti nije za obicna insana ka' sta si ti, ti si malo slabunjav za nju!!!
...ma moze onda Teobalda!!!...ona je malo mrsava, al' kad ta zavrti kukovima!...navija se Jokeman i ne pristaje.
...ae, evet...!!!... rekoh zamisljeno
...evet, evet, bas ka' i Tox, Sasava il' Gratakaza!!!...a i Hannah nije losa, prednji joj je trap bas mljac, mljac!!!...zanio se on i nabraja ih ka' ekipu za reprezentaciju, uopce ne kuzi da ga gledan sa cudjenjem.
...paaaaaa, Jokemane alaha ti draga, ti znas zene iz mog harema bolje od mene!!!?...kad si ih prije uspija upoznat???...upitah ga ostro i namrgodjeno.
Jokeman ocito zanesen mladim djevojackim atributima, uopce nije skuzija opasnost koja mu je prijetila iz moga pitanja, pa rece onako naivno i iskreno:
...ma tvoja seja sultanija mi ponekad dadne kljuc i ja onda tako malo prosetam i gledim po haremu, al' sve iz dobre namjere, moj sultane, to ja da tebi pomognem, znas, pa ti si u obavezama, ti i ne znas kakvih dobrih pickica imas u haremu!!!
...moja seja, velis...aaaaa!???...recen, dok je u meni nesto kuvalo i samo sta ne pokipi. Jedva sam se suzdrzava da ne skocim i zadavim Jokemana, al' mora sam prvo ispitat kolika je steta napravljena mom ugledu, zato ga upitan:
...aaaaaaa, jel' ti moja seja jos nesto dala Begmene???
Jokeman se nasmija i rece: ...jest, dvi cmoke...hahahahaha!!!
Vise nisan moga izdrzat, skocim i dreknem: ...LEZI DOLE, LEEEEEZI!!!
Kad je Jokeman lega, stavim mu nogu na vrat i recem ljut ka' pas:...picko jedno, s kim si se ti nasa zajebavat, sa sultanom velikim, VEEEEELIKIM OBILEJMANOM , a ne malim, Jokemane, cujes li ti!!!!???
...inkaaaaarem!!!???...cvilija je beg pod mojom nogom, a ja sam ga i dalje pritiska i dera se iz svega glasa:
...'ko ti daje pravo da ti po mom haremu vrsljas, aaaaaaa???....da mi sestru zavodis, sad cu glavu da ti skinem!!!
Jokeman se koprca ka' mis u mislovci, pa nekako promuca: ...cekajte velicanstvo, saslusajte me...nisan ja kriv!!!
Ovo me malo zaintrigiralo, a jebat ga, bija mi je drag beg...pa popustim malo pritisak noge i recem:
...a 'ko je kriv onda???
...veliki i dobri moj sultane...majka sultanija Bloghaera!!!...rece on i ostade lezat na podu, a ja se zamislim.
Trajalo je to dobrih 5 minuta, ni muha da se cuje...
...majka Bloghaera, kazes???
...evet, gospodaru!!!...mucao je Jokeman.
...dobro Jokemane, vidit cemo to!!!...a ti nemoj vise da te vidim da svrljas po mojim odajama i da moje gospe saljeces!!!...recem i dignem nogu sa njegova vrata.
...hvala sultane Obilejmane, bog blagoslivlja vas!!!

U taj cas zazvoni ono govno od sata, otvorin oci i promislim: ...e moj sultane, aj' dizi tu prisvitlu guzicu il' ces zakasnit na posa!!! belj


...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 27.11.2012. u 00:05 sati.