Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

RTL JE SMEĆE OD TELEVIZIJE!



RTL JE SMEĆE OD TELEVIZIJE

Bio sam stvarno iznenađen sa onime što sam vidio i čuo na RTL-u u nedjelju 18. 11. 2012., u 18.00 sati. Novinari su napravili emisiju o „homofobima“ i pustili su je na dan hrvatskih žrtava i stradanja. Na taj dan je pao hrvatski grad Vukovar, a u njega su ušli srbo-četnici na čelu sa JNA, čiji je glavni komandant (tada) bio Stjepan Mesić. Ne treba zaboraviti da od Mesića otac je potpisivao smrtne kazne za Hrvate 1945. godine. Bio je predsjednik NOO-a Našice i kotarskog okružnog odjela Osijek, te je rukovodio sa logorom na slavonskom prostoru. Između ostaloga u toj „ogavnoj“ emisiji bili su prikazivani inserti sa raznih „Gay parada“ u Hrvatskoj, tj. odvratne slike: kako se dva „muškarca“ međusobno ljube u usta.

Novinarka koja je vodila emisiju proglasila je četiri najveća „homofoba“ u Hrvatskoj: Zorana Vinkovića, Željka Keruma, Vlatka Markovića i Zdravka Mamića. Pitam se: Tko tu sotonsku televiziju plaća? I tko takvu televiziju gleda? Morbidna televizija kvari ljude, te pljuje po zdravom i normalnom čovjeku. RTL provodi nasilje, jer ta novinarka kaže da: „Homofobi su prikriveni i najgori pederi“. Strava!

Kojega li bacanja smeća gledateljima i slušateljima „sodomske i gomorske“ televizije. Tko će im kazati: Šta to radite? Jeste li poludjeli? I kuda to vodi? Sramotna televizija je u rukama bezbožnika, u službi je šunda i trača“… I na drugim televizijskim programima nismo ništa mogli bolje gledati od: američkih, meksičkih i turskih „sapunica“.

I dalje nema odgovornih krivaca za rat i stradanje ljudi. U Hrvatskoj je sad na djelu najgora gospodarska, duhovna i moralna kriza. Sve veći broj ljudi je nezaposleno i socijalno ugroženo. A politika laži i manipulacije uz medije „prekrštava“ čovjeka u „đavliće“ i paklenjake i ništarije… E, moj narode! Tko to tamo gradi kule Babilonske u vremena teška i čemerna dok (vi) narode gladujete?!

Pokušajmo uz ŠTIT svi zajedno stati na kraj tim „životinjama“ i zauvijek ih ukloniti iz lijepog našeg svijeta. U ovom trenutku jedino što je jasno – treba učiniti promjene na bolje a ne na gore. U svojim patnjama sjetite se ŠTIT-a.



HRVATSKI POKRET „ŠTIT“

Branko Stojković

Kontakt: 095/814-82-90

Ured: Masarykova 8, Bjelovar
http://crostojkovic1958.blog.hr

U Bjelovaru, 20. 11. 2012.





Post je objavljen 25.11.2012. u 17:19 sati.