Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/melez

Marketing

Odrađeno i 2. kolo 9. riječke zimske lige ...

Po lijepom i sunčanom vremenu, jučer se na drevnoj Crekvini okupila okrugla brojka od 80 trkača (26 žena), željnih jurnjave po prelijepoj kastavskoj šumi. Sve je bilo na svom mjestu, stol za prijave, okrijepa nakon trke, suci na okretištu (filmić) i službeni fotograf koji je uhvatio sve trkače u cilju (hvala Vinko) ...

Na startu ...

Pobijedio je Zoran Žilić, bez puno kalkulacija, ispred Damira Meseca i sve boljeg Kreše Glavaša, koji je, nakon drugog kola, preuzeo vodstvo u ukupnom poretku po hendikepu.

Pobjednik Zoran Žilić u cilju!

U ženskoj konkurenciji, najbrža je bila mlada Melanie Tepuš, ispred gošće iz Slovenije Manice Radivo i Veronike Erlić na trećem mjestu.

Pobjednica Melanie Tepuš!

Dvije najmlađe sudionice, kadetkinje TK Rivala, Karla Šešelja i Dorotea Čargonja, jučerašnju su trku iskoristile za lagani trening i ugodno druženje ...

Sve u svemu, prekrasno subotnje jutro, koje su vrijedni trkači okrunili druženjem po Kastavskim kafićima i žustrim prepričavanjem upravo odrađene utrke. U očekivanju rezultata (možete ih dobiti ako mi se javite na imelezz@gmail.com) da spomenem trenutno stanje u ukupnom poretku. Po hendikepu, iza već spomenutog Kreše Glavaša, na drugom i trećem mjestu su Lučano Sošić i Josip Jurković, a bez hendikepa u vodstvu je Damir Mesec, ispred Uroša Taksa i Kreše Glavaša.

Ekipe se tek formiraju, molim vas da mi sastave ekipa što prije javite na gore spomenuti e-mail.

Rezultati








Post je objavljen 25.11.2012. u 11:03 sati.