Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oska

Marketing

VLASTITIM SREDSTVIMA POPRAVILI MOST PREKO LAŠVE.

Nakon dugogodišnjeg propadanja drvenoga mosta na rijeci Lašvi(ako se ta rijeka uopće može tako više nazvati,jer u njoj je svega više nego čiste vode),i raznih obečanja od tzv političara da če se most popraviti,vrijedni članovi obitelji Valjan uzeli su stvar u svoje ruke i osobnim radom i vlastitim sredstvima popravili most.
Mada se tim mostom koriste i mnogi drugi nikome nije palo na pamet da pomogne na bilo koji način,kako Mjesna zajednica Paklarevo tako ni općina Travnik,jer se tim mostom koriste i stanovnici sela Turići.
4 djece koja idu u školu preko mosta sada će moći slobodnije da prelaze preko bez straha da će propasti u rijeku.
A mnogobrojni šetači koji šetaju od Gospinoga vrela do mosta pozdravili su ovu akciju obitelji Valjan do ćijih se kuća moralo ponekad ići preko Kraljevica pa uz Luke.
A i onih stotinjak metara makadama do kuća obitelji Valjan i Piliškić preko Lašve moglo bi se asvaltirati a za to su nadležne mjesna zajednica i općina.
Jer mjesna zajednica je do zadnjih kuća u selu a ne samo do pojedinih djelova sela,Veljančići,Vlačak,Došlići.Babići;Injići itd su mjesta koja se ne bi smjelo zapostaviti.mada je u njima sve manje stanovnika a u Injičima nema niti jednog.Nažalost.
Nadamo se da će i sadašnje predsjedništvo M.Z.Paklarevo učiniti sve da se i i ubuduće ućini sve kako bi se olakšao život svim stanovnicima Paklareva.

Sve čestitke familiji Valjan.


<br <br <br <br <br <br <br



Post je objavljen 24.11.2012. u 13:43 sati.