Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darshana

Marketing

Povratak Xene ratnice

Intro

„In a time of ancient gods, warlords and kings, a land in turmoil cried out for a hero. She was Xena, a mighty princess forged in the heat of battle. The power, the passion, the danger. Her courage will change the world.“


Bez okolišanja mogu sama sebi priznati da sam u proteklih mjesec dana dosegnula dno dna .Srozala sam se na svim mogućim razinama na kojima postojim osjećajući se doslovno kao drek na cesti.Gušeći se u samooplakivanju i pokušavajući skupiti razbijeno dostojanstvo,samopouzdanje i samopoštovanje sjetila sam se one poslovice gdje kažu da kad si na dnu možeš ići samo gore.Pri tom su valjda mislili da svakako isplivaš, bio živ ili mrtav na površinu koja je mirna i pomalo sablasna i radosno držiš glavu iznad vode pitajući se da li da plivaš na sigurno prema obali ili da se otisneš malo dalje i pokušaš otkriti neke nove svjetove.

U misli mi je došla moja prijateljica astrologinja.Upoznale smo se prije šest godina kada sam slučajno preko suprugovog (bivši suprug i sadašnji dečko) prijatelja završila kod nje na kavi. Interesirajući se čime se bavi upoznala me sa vedskom astrologijom-Jyotish.

Znatiželjna kakva jesam odmah sam joj predložila da mi pogleda chart jer me iskreno zanimalo što će mi reći budući da o meni nema nikakve informacije.

Njen prvi komentar kada je otvorila kartu bilo je: Opa,Xena ratnica !!!!!! Prasnule smo u smijeh.Nakon sat vremena razgovora izgledalo je da se poznajemo čitav život.Unazad nekoliko godina svojim smjernicama pomogla mi je da razriješim neka teška pitanja u svom životu.Jednu stvar koju mogu izuzeti kao primjer njenih uspješnih usmjeravanja bilo je što me ohrabrila da upoznam svoju polusestru i upoznam vrstu ljubavi koju nisam imala prilike iskusiti,a koja je obogatila moj život na neizreciv način.To je samo maleni dio onog što smo prošle zajedno.Neki dan sam je ponovno nazvala da pogleda koji mi se vrag događa.Bila je iscrpna, a sve je završilo s riječima:"Teško je i bit će tako još neko vrijeme".Ona je već naučila da najbolje reagiram na najgore informacije no ne zna da uvijek iznova probudi i moj alter ego,Xenu.

Xena na sve što joj se događa drugačije rezonira od Žene.Samo to.Nema vremena za depresiju i sadomazohizam.Ona prepoznaje problem i zadire u njega.Ona ne bježi i ne skriva se.Mačem razdire laži i zablude,otkrivajući svjetlo istine.Ne boji se samoće ni drugih ljudi,ni sebe. Xena je princeza ,kad je boli zaplače kako bi se pročistila, a već sutradan juri u novu bitku sa sjajem u očima.Ona je puna strasti i žudi za životom.Ona je neovisna i jasno razaznaje svoj put.Biti Xena iziskuje hrabrost jer kada se ona pojavi stvari više ne mogu ostati iste.Xena je pobjednica.Možda svojom hrabrošću neće promijeniti cijeli svijet ali će promijeniti svijet jedne žene koja napokon želi biti slobodna i sretna.
Xena se vratila.Xena.Samo to.

Image and video hosting by TinyPic




Post je objavljen 23.11.2012. u 19:32 sati.