Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teletaboti

Marketing

TELETABOTI

Da odma na pocetku razjasnimo ko su teletaboti.Da odgovorim na to mogao sam staviti jednu sliku koja bi rekla vise od tisucu rijeci i ujedno iz prve dala odgovor ali to cu uciniti postepeno i klizno kao sto noz ulazi u vrat svinje koju se kolje.
Neznam sta je vama poznato al meni su poznate dvije stvari kad govorim o drzavi u kojoj zivim.Prva je ta da je lazno predstavljanje u medijima javnih licnosti svakodnevnica a drugo je to da moj narod guta te lazi nemilice i onda se dogadja to da netko ko jednostavno naspram drugih vidi istinu odradi duznost i tu istinu podjeli sa javnosti ili barem onima koji su istine zeljni.
Kod mene u zivotu ljutnja ima jednu od glavnih rijeci u glavi.Ljutnja se slusa jer ljutim se opravdano i u najgorem trenutku ljutnje sposoban sam objasniti svoje stajaliste i nastavit pricat sakama.
Frustracija do sada vidjenim navela me na pisanje ovog epa i ovo je samo najava jer 5 i 15 je ujutro i treba barem malo sna uhvatit prije nego sto nenormalan dan pocne no u svakom slucaju uskoro pocinje medijsko kandzijanje po hrvatskoj sceni kako tko zasluzuje tj kako mi tko udje u glavu kao potencijalna meta takozvanog Teletabotiziranja.
Onaj koji ce otvoriti prvu rubriku i sa kojim cu i zavrsiti ovu najavu biti ce.....Toni Cetinski ;)




Post je objavljen 22.11.2012. u 05:13 sati.