Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Igrajmo se s Domaćim izdajnicima

Sama organiziranost anti-hrvatske koalicije (sastavljene od domaćih izdajnika) upućuje na pripremljenost tih snaga na rasplet (koji je po međunarodnom (ratnom) pravu bio jedini moguć ...), te je za pretpostaviti da su pripremili politički manevar ublažavanja posljedica

Osnovni manevar se sastoji u razbijanju politike suvereniteta (kojoj su oni oštro suprostavljeni). Domaći izdajnici. Jedini nositelj borbe za suverenitet je HDZ. I umjesto da HDZ okuplja sve istinske domoljube, dozvoljavaju da anti-hrvatske snage parcijaliziraju tu snagu. Zapravo, sami dozvoljavamo vlastitu parcijaizaciju, umjesto da smo svi u stožeru za Hrvatsku. (U tom smislu HDZ nije ono što mislimo, stranka, već okupljalište hrvatskih snaga).

S tog aspekta je vrlo zanimljiva procjena budućeg političkog angažmana generala Gotovine. Vještim medijskim podmetanjima stvarali su privid o HDZ-u koji je ispručio generale, iako je Račan bez saborske rasprave potpisao odobrenje za jurisdikciju međunarodnom sudu nad operacijom Oluja (iako nije morao).

Razbijenje stranke/pokreta koja je jedina bila i jest borac za hrvatski suverenitet je primarni cilj anti-hrvatskih snaga. Populizam (sastavljen od emigracije, desnice, pravaša, bih hrvata, ...) bez stručnog moderiranja nema nikakve šanse na uspjeh. Jednom su nas takve snage odvele na Križni put i ropstvo.

Po meni, Gotovini je mjesto u HDZ-u i uz HDZ. Sam, bez političkog znanja, ne može osim populistički još jednom teško ugroziti Hrvatsku. Gotovina je simbol hrvatske borbe (jedan od mnogih), te je neprimjereno položiti političke nade baš u samog Gotovinu.

Svi smo mi Gotovina (i imamo karizmu patnika za Hrvatsku). To još samo treba shvatiti general Gotovina.


Hrvatska zaslužuje vlastitu politiku, politiku suvereniteta, a za takvu politiku treba nacionalni konsenzus. Pokret.


(Uz zlobna politička podmetanja i igrice anti-hrvatskog, izdajničkog bloka. Uz igrice Domaćih izdajnika ...)

Post je objavljen 19.11.2012. u 10:03 sati.