Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dugave1

Marketing

Humanitarni Božićni Sajam


Image and video hosting by TinyPic





Međunarodni klub žena nevladina je, neprofitna udruga koja okuplja žene različitih nacionalnosti koje žive u Republici Hrvatskoj. Jedan je od najvažnijih ciljeva Kluba je prikupljanje financijskih sredstava u dobrotvorne svrhe za pomoć organizacijama koje rade za dobrobit djece i žena.

Ove godine u Gradu Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu dana 02. prosinca 2012. godine održat će se 18. Božićni sajam Međunarodnog kluba žena. Božićni sajam tradicionalna je akcija kojom se prikupljaju sredstva, a svoj doprinos i podršku daju domaće i strane poslovne organizacije, veleposlanstva i nacionalna udruženja nekih država.

Ovogodišnji prihod Božićnog sajma namijenjen je Domu za starije i nemoćne osobe u Gradu Otočcu. Prikupljenim sredstvima planira se opremiti dom novim krevetima, madracima, posteljinom te svemu što je neophodno za naše najosjetljivije i najstarije žitelje kako grada Otočca tako i šire okolice. Posjetitelje na Zagrebačkom velesajmu očekuje obilje zabave, raznovrsna hrana i suveniri te veliki izbor darova koji će uljepšati Božić i Božićne blagadne te ujedno razveseliti one kojima je to najviše potrebno.

Stoga, ovom prilikom molimo sve građane Grada Otočca i šire da se odazovu i svojim prisustvom, doprinosom te kupnjom proizvoda uveličaju ovogodišnji Božićni sajam te na taj način pridonesu što boljem ostvarenju ove humanitarne akcije koja je ove godine posvećena Domu za starije i nemoćne osobe u Gradu Otočcu.



# izvor - turist. z. Otočac




Post je objavljen 17.11.2012. u 17:11 sati.