Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doninsvijet

Marketing

Prestanite ako Boga znate!


Premijer je danas nakon svog neprimjerenog ponašanja u Saboru izjavio:
„Kad god pokušam biti pristojan i s etiketom pogriješim, osjećam se loše, a ne želim se osjećati loše, kao ni svaki normalan čovjek.“
'HDZ-ovci me tjeraju da budem grub. Kad god pokušam biti pristojan osjećam se loše'
I ja se danas osjećam prilično loše….. a taj osjećaj mi je priskrbio upravo premijer Milanović.
Kad sam čula vijest o Čačićevom odlasku u zatvor osjetila sam olakšanje kao da mi je pao veliki kamen sa srca. Ne volim se tako osjećati… jer ružno se veseliti tuđoj nesreći….. ali osobna nesreća tog čovjeka po mom dubokom uvjerenju znači dobro za ovaj narod….. a samo je Premijer odgovoran što se ovo moralo dogoditi baš ovako i što se ja danas moram veseliti zbog toga što netko iz vrha politike odlazi na ovakav način.
Premijer kaže: „kao svaki normalan čovjek“. I to me podsjetilo na definiciju PTSP-a koju sam odavno čula: „On nastaje kao reakcija normalnog čovjeka na nenormalne situacije.“
Kad se normalan čovjek nađe u nenormalnim uvjetima tada puca po šavovima.
Što se tiče konkretnih događaja uopće nije važno koliko će tko normalno reagirati na vijest nego je bitno tko je stvorio ove nenormalne uvjete zbog kojih uopće moramo prolaziti ovo kroz što danas prolazimo.
Prije par dana isti taj Premijer na sjednici Vlade poručio je HDZ-u: „Dajte molim vas više prestanite s ovim, prestanite ako Boga znate“.
Ostala sam u šoku kad sam čula tu izjavu. Zna li Premijer čemu služi opozicija i koji joj je zadatak?
Da li je doista uvjeren da opozicija širi strah u ovoj zemlji? On je u pravu da ovom zemljom vlada strah….. ali njemu nije razlog opozicija…. Tog straha smo se riješili na prošlim izborima i dobili novi i još jači strah…. a njemu je uzrok upravo ta dezorijentiranost, neprimjerenost reakcija i osjećaj potpunog nereda i neorganiziranosti…. a tome sasvim sigurno nije kriv HDZ.
I dosta više tog HDZ-a. Neka odgovaraju za svoja nedjela tamo gdje trebaju odgovarati.
Novoj vlasti to više ne može biti alibi za sve ovo što se događa danas…. a događanja su vrlo uznemirujuća i zastrašujuća….




Post je objavljen 14.11.2012. u 18:40 sati.