Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...disfunkcijsko „sranje“!

...Laku noc sviraci-Z.Bebek

Dica su van lipi moji ka' oni papir za brisanje ruka, znate ona Violeta „cudo jedno“...jebate, sve zivo „upijaju“.
Ona su van tabula raza, oli'ti ga prazni Hard Disc u PC-u il' prazna skolska teka koju tek triba ispisat.
E sad se vi siguro pitate sta je „pisac“ tija rec...???
Ma nista posebna i nova, a i ne volin puno solit pamet drugima, zato cu bit kratak i slikovit...
Znaci da se vratimo na uvodno;...nemojte prid dicom „lajat“ svakakve rici. Recimo: masturbacija, ejakulacija, ovulacija, penetracija...
...jebate, takve stvari upamte dok si reka keks, dok tablicu mnozenja uce misec dana!
Eto na primjer neki dan me susid zamolija da mu pricuvamo dite dok se on vrati sa nekog sprovoda, malac prvasic...ove jeseni tek posa u skolu.
Tog „kobnog“ dana taman sam dosa iz doma zdravlja, sija za stol, poceja rucat...
Klinac od susida igra neku igricu i sidi na trosjedu, a moja zakonita se "navila" ka' da joj je stala voda...ne uvlaci jezika!
...i sta ti je reka doktor???
...paaaaaa... pise ti u nalazu!!!...promrmljam punih usta, al' ona se ne gasi.
...aaaaaa to je ovo pocrtano, erektilna disfunkcija!!!
Malac ju je odma znacajno pogleda, a onda opet nastavija igrat igricu ka' da se nije nista desilo, a meni skoro sva spiza iz usta nije izletila na nos.
...k'vragu, al' moras sve naglas komentirat!!!...aj' ostavi te papire i donesi mi jednu ladnu iz frizidera!!!...komentira sam joj ljutito, nakon sta sam dosa do zraka i sa tim bi zavsija prvi dio price.


Uru vrimena kasnije, evo ti mog susida sa zenom po dite. Zahvaljuju oni nama, zakonita im ponudi kavicu i tako mi zasili i poceli cakulat.
Malac je i dalje igra one igrice, a susid ce meni:...Pajdo, vidila te moja zena danas u Domu zdravlja, al' ti nije nesta u redu...boli li te stagod, nedaj boze!!??
...maaaaaaa, nista strasno!!!...recen, smisljajuc panicno u sebi neku bezazlenu dijagnozu, a onda u taj cas njihov malac skoci sa trosjeda sa onom igricom u ruci i na sav glas radostan drekne:
...tata, tata...nas susid ima erektilnu disfunkciju!!!
Mene skoro kap strefila, susida koluta ocima, susid zinija ka' pas, a mojoj zakonitoj cujem u kuzini odma ispla đezva iz ruku u sudoper.
I tako je da vam dalje ne duljim, zavrsija taj drugi dio price!


I na kraju lipi moji, pogotovo vi sa manjom dicom...pamet u glavu i jezik za zube.
Ako bas imate sta socno za rec jedno drugom ili drugima, onda je najbolje u siframa il' pivajte napr. ka' neku pismicu!!!

Zamislit cemo par situacija, da bolje svatite zubo

Spika u stilu: „Draga, znas li ti da je danas treca nedilja u misecu otkad se nismo pukli!!!“ = e tu mozete zapivat onu pismu: „Jedva cekam da nedilja dođe...!!!“

Ako vam se iznenada diga, pa vas iznenadija i palo vam „nesta“ na pamet...nemojte joj rec: „Ajde mala na mene se popni!“ = nego zapivajte onu: „The only thing that looks good on me is you...“

Situacija u stilu: „Nije problem draga, jebavacu ja i dvi ure ako treba. Samo nikako ne mogu da svrsim!“ = tada je idealna pisma: „I can't get no-satisfaction!“

Kad se falite muskim gostima u stilu: „Eeeeee, kako sam ja jebava kad sam bija mlađi, tri sam ih moga izminit za noc!“ = Kompromisna pisma je ona Balaseviceva: „Ima sam strasnog petla, bio je pravi đavo, na kisi i na vitru uvik je staja pravo...“

I tako to, da vam ne dopizdim sa pisanjem zakljucit cu samo, ako koga strefi ovo disfunkcijsko „sranje“, da mozete slobodno pivat onu Bebekovu: „Laku noc sviraci...!“ zubo

Davne vatre sad ne gore,
placi srce sve do zore.
Nocas sve mi pjesma znaci,
ej sviraci ej sviraci...



...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 14.11.2012. u 00:05 sati.