Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhek

Marketing

U „Duheku“ akcija skupljanja hrane, dekica, krpa, starih majica isl. za pomoć napuštenim psima!

Dragi svi,

kako smo svakodnevno svijedoci sve večeg broja napuštenih pasa po skloništima i azilima, u kojima je uvijek teško, a tijekom zimskih mjeseci te se potrebe i problemi udvostručavaju, odlučili smo organizirati akciju skupljanja hrane, dekica, majica, krpa, zdjelica i svega ostaloga što bi moglo koristiti od psećih potrepština, hrane i opreme!

Dolaskom zime raste i opasnost od smrzavanja, i mnogi azili i udruge u ovo vrijeme trebaju dodatnu pomoć, jer pasa je sve više, i jednostavno nemaju dosta hrane da ih prehrane, kao ni dekica da ih ugriju, a posebno su ugroženi štenad i stariji psi!

Ovim putem pokušavamo sakupiti hranu i sredstva za peseke kojima je pomoć najpotrebnija, a sva skupljena hrana i potrepštine raspoređuju se i šalju sukladno prioritetima udrugama Noinoj Arci, Rini te u Sarajevo za posebno ugrožene pse iz azila Gladno polje!

Ako imate vremena, volje i nešto stvari ili hrane koji su vam viška, ili jednostavno želite pomoći – samo me zvrcnite, svratite, pošaljite mail ili pišite u inbox na Facebooku!

mob. : 091/7334 – 456 - Ivana
mail: ivana@duhek.com
ivana@ripup.hr
facebook: Zagrebački Duhek



Post je objavljen 12.11.2012. u 20:09 sati.