Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fishkill

Marketing

a, dobro je

..ne znam kako vi, ali ja se stvarno oduševim , ali baš oduševim, a to znači ježim se u beskraj, ponekad suze naviru, ko me zna, vidi ih, ko ne - taj gubi :) ... na ljudsku spontanu dobrotu... tad i opraštam, tad i volim, tad sam strašno sretna...

ne znam kako to opisat'. ali kad čitam, slušam muziku ili čitam o tome, naprosto vidim koliko smo , mi ljudi, svi isti i koliko jedni bez drugih ne bi mogli....i ako će nas nešto uništiti bit će to ili mi sami ili klima ( i to smo opet mi, po viđenju autora ovog teksta ) ..

i sama ponekad ostanem PAF koliko na mene utječu riječi pjesama.. pa ustvari, ja blog jedino i pišem kad sam iznenađena, sretna, zadivljena , tužna..sjetna...)
Danas sam pretumbala žanrova i muzičara , naravno ono što godi mom uhu, da napravim inventuru preoteklih minuta, proteklih sati, dana, tjedna.
Naprosto , godi mi to.
Možda će netko reći fantaziram, ali ja ipak mislim , da smo mi svi naprosto vrlo slični, i da naravno uživamo u onome što nas veseli...e pa tako i ja..samo što ja imam potrebu to reći. Lakše mi je tako.

I zato mi je bezveze da nas, ljude, ljudi ograničavaju (smiješ ovo, ne smiješ ono, to možeš samo tu.) .
Bili smo baš prije par dana, na jednom genijalnom koncertu, točnije BRIT FLOYD, i sad na primjer ti daš priznanje tim genijalnim koperima Pink Floyda, svojim dolaskom, ali ne , ne dođu ljubitelji PINkFloyda , jer to nije Pink...a ustvari propuste jednu predstavu , kopiju originala, koja potpuno baca s nogu...i onda ti je neko ograničio pravo da zapališ cigaretu na tom koncertu.
Ne sviđa se to. Gledam na to ovako..došao si se opustiti, uživati u nečemu što ti pruža netko kojemu je cilj da se ti zabaviš , da uživaš.... i onda zbog nekog Zakona ( a što je to, za kog je on tu ) ti ne možeš uživati onako kako bi htio.
Uživaš u potpunosti, ali na vlastitu odgovornost. Dakle možeš uživati, ali odgovorno. rolleyes Uživaš li onda?



Ma tko me to želi oduzeti ?
Ma, tko meni može oduzeti maštu??
Nitko.
To će zauvijek ostati moje.

ma baš me briga , uživam, unatoč preprekama koje se nameću, htjela ih ja ili ne :)


Post je objavljen 11.11.2012. u 02:34 sati.