Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iznajmljivanjestanova

Marketing

Za 11,100 kuna iznajmljen novi lokal na Trgu slobode

Nakon natječaja u srpnju, kada je za 26 lokala pristiglo samo trinaest ponuda, Grad nije veće zanimanje natječajem za zakup poslovnih prostora privukao ni krajem listopada. Naime, do 5. studenoga u Kuhačevu 9 za najam 28 gradskih lokala stiglo je samo 11 ponuda. Čak četiri ponude bile su licitacija za novi stakleni paviljon na novouređenom Trgu slobode.

Podsjetimo i kako je na natječaju u srpnju iznajmljen iznajmljivanje stanova još jedan objekt na Trgu slobode, i to nekadašnji Casino za koji je Grad postigao cijenu od 25.000 kuna mjesečno, a ovaj lokal vodit će vlasnici Lotus bara iz Avenue Malla. Jedan od zanimljivijih prostora koji je Grad iznajmljivao na ovom natječaju svakako je i prostor veličine 174 četvorna metra na Trgu Ivana Pavla II.

Riječ je o dijelu nekadašnjeg prostora u kojem se nalazila Magma - Turbo limač, a koji Grad nikako nije uspijevao iznajmiti u cjelini, pa ga je podijelio na dva prostora. Veći dio iznajmljen je prilikom prošlog natječaja tvrtki Bicikli Capriolo. Kako doznajemo u Gradu, sve pristigle ponude su prihvaćene, a sada je još neophodno provjeriti nemaju li budući zakupci dugovanja prema Gradu te dobiti suglasnost gradonačelnika Bubala na sljedećem kolegiju.

Post je objavljen 09.11.2012. u 18:10 sati.