Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Dobre stvari dolaze onima koji čekaju...

Pa, imam loše vijesti za vas. Knjiga koju sam najavio za otprilike ovo doba nažalost još nije dovršena. Naslovnica je već spremna, a tisak i prodaja su već osigurani i organizirani. Točnije, dovršena je 80% i biti će potrebno još dosta vremena za dovršetak i finalizaciju svog materijala u konačni oblik ugodan za konzumaciju, a pogotovo lektoriranje i prijelom. Stoga do daljnjega neću više davati najave o tome kada će knjiga biti dovršena, iako ću se potruditi da to bude što prije. Naravno, sretni dobitnik knjige će je i dalje primiti poštom čim bude objavljena, kako je obećano.

Dobre vijesti su da je knjiga mnogo opsežnija i podrobnija nego što sam planirao, te ju je vrlo lako pratiti po njenim tematskim cjelinama, sve od interne pa do završne igre. Čistog, ne-uređenog teksta fonta 12 s običnim proredom će ukupno biti oko 130 A4 stranica, što je u knjižnom formatu gotovo 300 stranica materijala. Svako poglavlje sadrži obilje primjera, te je svaka spomenuta opcija razrađena ovisno o tome što bi čitatelj htio učiniti pomoću nje.

Također, još bolje vijesti su da me zanima vaše mišljenje o naslovu knjige. Ovdje sam uredio malu anketu preko koje možete izraziti svoje mišljenje kako bi trebao glasiti naslov (moguće je odabrati samo jedan od ponuđenih, ili predložiti svoj (no ako predlažete svoj, to možete učiniti i u komentarima). Ne mogu obećati da ću se 100% povesti za voljom naroda, no svakako me zanima što misle najizgledniji čitatelji te knjige.

Trenutni radni naziv knjige je "Ignissova grimizna knjiga".

p.s. Ovo je knjiga namijenjena muškarcima. Ako ste žena i želite glasati, preporučam da glas date po kriteriju "kupujem dar prijatelju".

LINK NA ANKETU




Post je objavljen 04.11.2012. u 19:07 sati.