Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlatovez-osijek

Marketing

Najavljujemo nove kreativne radionice „Rubine“



Zainteresirani građani trebaju se prijaviti na broj tel: 031 504 530 predsjednici udruge Rubina Katici Horvat . S obzirom na to da je broj polaznika tečaja ograničen obvezna je predbilježba.

- S naše strane možete očekivati pregršt radionica primjenjivih u praksi. Nastojati ćemo da sve bude zanimljivo, ujedno i zahtjevno. Vrijeme je da se popnemo stepenicu više te se odmaknemo od samih uvodnih prezentacija ka nečem višem. Bit će tu ponešto za svakog. Od pravih početnika , pa sve do kvalitetnih prezentatora svojih uradaka. Tražili ste, napredovati će te. Sve radionice su besplatne - kaže koordinatorica Venina iz udruge Rubina.




Tradicijskim rukotvorinama čuvaju narodnu baštinu - Rubina Osijek

Startamo u ponedjeljak, 5. studenog u dva termina i na dvije lokacije. Radionice će se održavati u Prosvjetno-kulturnom centru Mađara u Republici Hrvatskoj (mađ. Horvátországi Magyar Oktatási és Művelődési Központ). Sjedište centra je u Drinskoj ulici 12a, na osječkoj Mačkamami. Termin je od 11.30.

Poslijepodnevni termin Rubine rezerviran je za radionice u prostorijama MO Donji Grad, Zeleno Polje 5. Startamo od 17 sati.



Očekujte zanimljive i dinamične radionice gdje će članice udruge prenijeti znanje i umijeće izrade ručnih radova u različitim tehnikama (zlatovez, bijeli vez, nakit od perlica,blagdanske čestitke, izrada lutaka od komušine i dr. ) za sve koji su zainteresirani za očuvanje narodne baštine.


Veni mah


Post je objavljen 03.11.2012. u 19:56 sati.