Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Nekoliko kratkih obavijesti

Folka

U utorak 30. 10. je bilo druženje u knjižnici uz igranje goa, uglavnom, na velikoj i srednjoj ploči. Zvonko i Mladen su igrajući pokazivali i ukazivali na ispravniji način igranja. Bila je to igra i trening.
Slijedeći utorak 06. 11. rad u knjižnici na atari-gou i gou od 17 sati vodi Zvonko. Mladen je na operaciji oka.

Vikend-turniri

Ovu subotu 03. 11. nema turnira ni u Zagrebu, ni u Velikoj Gorici, ni u Karlovcu. U Velikoj Gorici je prostor za igru zauzet drugim aktivnostima.
Za daljne vikende će biti obavijesti. Za Veliku Goricu ovisi o povratku Mladena sa operacije, jer on je ključar prostora za igranje goa.

Najave povećanja konkurencije u igri

Osjećam, a i vidim, kako se polagano povećava konkurencija. Dolaze, a i najavljuju se novi, a po malo i oni kojih dugo nije bilo. To povećanje je na raznim razinama snage.
Šira i jača baza aktivnih igračica i igrača je potrebna za izboljšanje kvalitete igre . Na Pandanet prvenstvu Europe, a i na svijetskim pojedinačnim ogledima na WAGC i KPMC vidljiv je veliki prostor za mogućnost našega napredovanja.To ne može ostvariti jedan ili manja grupa igrača. To je izazov koji se nudi svima nama na ovim prostorima. U tome smislu je svatko, tko nam se pridruži u igranju goa, dobrodošao.
Naša snaga je zbroj osobnih nastojanja i uspjeha.
Za sada postoje uvjeti za sadašnje stanje, pa i nešto brojnije. Sa povećanjem nastojati će se i uvjeti za igru mijenjati. Mi svi sami stvaramo sliku o sebi.

bl. Muradenu

Post je objavljen 02.11.2012. u 13:48 sati.