Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

Opatijo bajna...

...Opatijo Bajna

Slusa sam o toj Opatiji cilog zivota kako je super turisticka destinacija, i to za elitni i visoki turizam, al' nisam nista virova dok nisam te nedilje zanocija u Opatiji.
Bija sam na povratku doma sa jedne likovne kolonije u Istri...bilo je zabavno, „odradija“ se posa, cak se i „utopilo“ par slika, al' otega se taj zadnji dan i druzenje do kasna.
...jebate, 'ko ce sad vozit do doma!?...promislim u sebi dok sam se vec u sumrak vozija zaobilaznicom prema Rijeci, pa onda nabrzaka odlucim: ...Pajdo, nocit ces ti lipo u Opatiji!!!...mozda usput upoznas kakvu bogatu "polovnjacu", kojoj fali drustvo, pa ostanes na Kvarneru jos koji dan, ionako si na odmoru!!!
Reka bi moj kum:...jebat ga Pajdo, uvik vridi provat...mozda upali!


I tako da vam prikratim pricu, na jedvite jade nadjem slobodnu sobu u jednom malom privatnom hotelu, smjestim se...otusiram i jos onako vlazne kose izadjem vanka.
...bilo je vec blizu 9 kad sam dosa u hotelski restoran na veceru.
Sidnem za posluzen stol, narucim klopu, momak ju je dovoza na kolicima za tili cas, tako da sam za par minuta vec mljacka neku varijantu manistre Bolonese.
Vecera je bila pri kraju, pa nije bila neka guzva, a za susjednim stolovima najcesce su sidili parovi koji su veselo cavrljali i pijuckali...
Skuzim da su vecinom stranci, a onda na kraju terase, par stolova od mene u moje vidno polje uleti dama koja je sidila sama, pusila i pijuckala neko pice.
Dok sam „snima“ tu na izgled dobro drzecu gospodju, plavusu u godinama, al' skladne figure, kroz glavu mi prodjose dogadjaja iz davnih 70-tih godina, "galebarenja" niz Primorje...fackalo se pohotne Čehinje, Njemice, sta je izludjivalo njihove cudne muzjake.
Bila su to lipa i luda vrimena, puna zabave, plesnjaka, slatkih trenutaka i samo se gledalo kako bi se nesta nova pricepilo.
U tom razmisljanju nisam ni primjetio da se gospodja digla od stola i prisla mome...
...dobro vecer, imate mozda vatre!?...trznija me njen baršunasti glas, al' sam se brzo snasa:
...daaaaaa, kako da ne...momenat samo!...recem i dohvatim torbicu, da bi izvadija upaljac. Nisam vise pusac, al' uvik imam uz sebe tu spravicu i to onaj sa onim diodnim svitlom. Ha, nikad ne znas di ce ti zatribat u bilo kom pogledu.
Pripalim joj cigaretu, ona me pogleda priko oka i rece: ...hvala gospodine, bas ste ljubazni...evo moj nikako da upali, pa...
...ma sve je ok, poklanjam vam svoj...ja i onako ne pusim!!!...recem joj sa smjeskom, na sta ce ona nosalantno zabacivsi plavu kosu sa cela...
...ooooo hvala vam puno, bas ce mi trebati...duga je noc!!!
Prebacivala se sa noge na nogu, njihajuci kukovima i vidjelo se na oci da joj fali drustvo, pa sam u trenu odlucija pokusat da i sebi napravim zabavniju vecer.
...hmmm, cini mi se da vam fali i drustvo, a ne samo upaljac!?
...hahaha, zar se tako primjecuje!???...uz smjesak ce ona, nasta sam odmah reagira u dobro poznatom stilu, kako bi zadrzao stecenu prednost nad situacijom.
...paaaa, recimo da je stvar u filingu....jeste li mozda za pice!??...bacim upljuvak i odmah sam skuzija da nisam falija u procjeni, jer je poziv prihvatila objerucke.
...izgleda da nemam izbora!!!...rece ona kurvanjski, namigne mi i sjedne do mene, prekrizivsi duge lipo oblikovane noge koje je krasila kratka uska crna suknja i stiklice u istom tonu sa visokom petom.
Raspricali se mi nabrzaka o svemu i svacemu, brzo smo presli na ti, tako da sam dok si reka keks vec zna da je poduzetnica iz Medjimurja, rastavljena i na poslovnom odmoru na moru. Bila je tu u hotelu vec par dana, obavila sta je trebalo i spremala se sutra na put.
Pricala mi je kako nije zadovoljna sa hotelskom uslugom, hranom i kako u njenom apartmanu cesto nestane vode, pa se tusira tek iza 23 sata.
...lipoto pa dođi kod mene, ja imam vode u izobilju....eto, necu ti puno naplatiti!!!...recem kroz zajebanciju, koristeci njenu simpaticnu izjavu za korak dalje u nasem druzenju.
...mmmm, nisam odavno cula tako nemoralnu ponudu, pogotovo tako simpaticno izjavljenu!!!
...ha, kavav sam - takav sam...uzmi ili ostavi!!!...recem sa smjeskom
...idemo!...rece mi koketno i sapcuc ka' da ce je netko cuti, pa mi stavi ruku na kolino i lagano ga stisne.
...idemo!...recem i ja njoj, uzmem je za ruku i uskoro smo se nasli u ugodno klimatiziranom prostoru moje sobe.
Cim smo usli rekoh joj da se moze prva tusirati, dok ja natocim pice, al' me ona prekide u nakani i rece:
...paaaaa, bilo bi ekonomicnije da se tusiramo skupa...zar ne macak!???
...da, daaa lipoto triba bit ekonomican, evo meeee...namisti ti vodu, dok se raskomodim!!!..._ _ _ _ u kur_c!!!
S_d se vi siguro pit_te st_ mi se desilo i z_sto s_m n_jvjerov_tnije opsov_.
Virujte mi to nem_ veze s_ r_dnjom koju s_m pocej_ opisiv_t.
U vrime dok s_m pis_o ov_j post grick_o s_m cokol_du i b_s u ONOM momentu, pri ugrizu isp_dne mi mrvic_ cokol_de n_ tipkovnicu.
Eeee s_d d_ pegul_ bude vec_ t_ mrvic_ je bil_ t_ko m_len_ d_ se z_bil_ izmedju tipki gdje se n_l_zi slovo _ , e jeb_t g_...virov_tno kuzite, _li z_ one koji ne kuze, to je s_mogl_snik i ujedno prvo slovo _becede.


Dj_v_ mi nije d_ mir_ p_ s_m tu mrvicu htio izv_dit, _li on_ je ul_zil_ sve dublje i dublje, p_ s_m uzeo nozic i pokus_ je isceprk_t.
K_ko sr_nje ne dol_zi uvik u jednini, od ceprk_nj_ b_s t_ tipk_ iskoci iz tipkovnice, odleti n_ pod i norm_lno d_ ce, nego drito pod orm_r koji se nije pom_k_o od k_d s_m uselio u st_n, zbog velicine i tezine.
E jebi g_ s_d!!!...ne mogu n_st_vit pis_t post bez ovog slov_, tot_lno me zbunjuje i m_lo mi je bez veze, _ jos mor_m k_snije n_pis_t i ozbiljni tekst z_ jed_n umjetnicki port_l, p_ s_m tesk_ src_ odlucij_ prikinit ovo pis_nje.
Odoh tr_zit tipku pod orm_rom!!! smokin

...sorry ekip_, _li stv_rno ide n_ zivce, z_r ne!??? cerek


...lip pozdr_v! mah


Post je objavljen 01.11.2012. u 00:05 sati.