Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Važne novosti o koncertima


DEPECHE MODE - 23.5.2013. STADION MAKSIMIR
Iako je koncert najavljen za zagrebački Hipodrom, menadžment se ipak odlučio za STADION MAKSIMIR budući da su svi koncerti na europskom dijelu turneje smješteni na velike stadione.
Ulaznice za koncert na kojem se mora biti viđen su u prodaji od petka, 26.10.2012. u 10 sati na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr.Pripremite se za veliki spektakl koji će se održati 23. svibnja na stadionu Maksimir u Zagrebu!
Kapacitet stadiona će biti smanjen na 25.000 posjetitelja. Pozornica će biti smještena na istočnoj strani stadiona, te je u prodaji samo zapadna tribina: gore i dolje, travnjak i fan pit.Depeche Mode, bend koji je redefinirao shvaćanje glazbe, sljedeće ljeto kreće na veličanstvenu, revolucionarnu turneju po Europi koja će bez sumnje biti glazbeni vrhunac 2013. godine. Depeche Mode senzaciju doživjet će i hrvatska publika na domaćem terenu - u Zagrebu.
Sukladno promjeni mjesta održavanja koncerta došlo je i do promjene u cijenama ulaznica.
Redovne cijene ulaznica:Zapad dolje: 500 kn, Zapad gore: 350 kn, Fan pit: 400 kn, Stajanje: 350 kn
Cijene s popustom (prvih 2000*): Zapad dolje: 450 kn, Zapad gore: 300 kn







THE MEMORIALS / 30.11. MOČVARA ZAGREB
Thomas Pridgen (ex-The Mars Volta) i The Memorials 30. studenog u Močvari kao koncertni finale godine! U Klub Močvara 30. studenog dolazi jedan od najprominentnijih današnjih bubnjara – Thomas Pridgen sa svojim novim bendom, The Memorials. Thomas Pridgen karijeru je izgradio svirajući za kultni progresivni rock kolektiv The Mars Voltu kao i za njihovog glavnog kreativca, Omara Rodrigueza-Lopeza u solo projektima. S The Mars Voltom snimio je albume „Octahedron“ i najuspješniji „The Bedlam in Goliath“ koji se 2008. popeo na vrh Billboard 200 ljestvice, a za singl „Wax Simulacra“ osvojili su i Grammy nagradu. Odmah po izlasku iz The Mars Volte 2009. osniva The Memorials s Berklee College of Music kolegama Nickom Brewerom i Vivecom Hawkinks koja je surađivala i sa Cee Loo Greenom. Iako ih se žanrovski gura u afro-punk, The Memorials su zvukovno ipak raznovrsniji, pa se odmah mogu uočiti soul, r'n'b i hard rock utjecaji, dok je Thomas zadržao svirački i autorski stil kojim je proslavio The Mars Voltu. Debitantski album izdaju 2011. godine, a ovog ljeta objavili su i drugi pod nazivom „Delirium“ kojeg promoviraju na turneji s više od 100 koncerata na američkom kontinentu i Europi do kraja godine.
Ulaznice kreću u prodaju 27. rujna i moći će se kupiti po cijeni od 55 Kn. Od 22. listopada cijena ulaznice će u pretprodaji koštati 65 Kn, dok će na blagajni kluba na dan koncerta iznositi 75 Kn.


MOTORHEAD, 10.12.2012. u 20 h, Velika dvorana Hale Tivoli, Ljubljana, Slovenija
Dana 10. prosinca u organizaciji Agencije 19 legendarni bend Motörhead se vraća u Halu Tivoli u Ljubljani nakon duge 23 godine!
Nemilosrdni Britanci, predstavnici najgrubljeg rock 'n' rolla, legendarni trio sa besmrtnim Lemmyjem Klimisterom – jednim od osnivača rock kulture – u prvom su planu i vraćaju se na europsku turneju, a koncert u Ljubljani biti će jedini u ovom dijelu Europe!
Pored ujedinjenog repertoara koji obuhvaća 37 godina bogate kareijere (snimili su 20 studijskih albuma) bend će predstaviti i aktualni studijski uradak The Wörld Is Yours (2010).
Motörhead stiže u Ljubljanu u sklopu svjetske turneje The Wörld is Yöurs koja je započela 2011. kada su kao dodatak Sjevernoj Americi posjetili Australiju, Južnu Ameriku i dio Europe. U završnom dijelu turneje posjetiti će, osim Slovenije, još samo Englesku, Škotsku, Belgiju, Francusku i Nizozemsku. Legendarni trio očito se vraća na europske koncertne pozornice, ali najvažnije od svega je da se 10. prosinca vraćaju na 23 godine staro „mjesto zločina“ u Halu Tivoli u Ljubljani.
Motörhead će nastupiti u postavi: Lemmy Kilmister (vokal, bas gitara), Philip Campbell (gitara), ikkey Dee (bubnjevi)
Facebook stranice: http://www.facebook.com/events/258822934228262/, http://www.facebook.com/Agencija19?ref=hl
Pretprodajna mjesta:
House of Tickets (City Park), Petrol benzinske postaje, Europark (Maribor), Mercator hipermarketi, Kompas, LPP, Kino Šiška, Collegium, Alpetour, Big Bang, e-Student servisi, kiosks 3DVA, (K)kiosks, dvorana Tivoli …
Internet prodaja: www.eventim.hr


DVIJE METAL LEGENDE, FEAR FACTORY I DEVIN TOWSEND, 1.12. TVORNICA KULTURE ZAGREB
Pod imenom "Epic Industrialist Tour", u subotu 1. prosinca u zagrebačku Tvornicu Kulture stižu dva velika imena metal scene; američke industrial metal legende Fear Factory i kanadski metal genijalac Devin Townsend.
Fear Factory su osnovani 1989. godine i od tada su objavili sedam albuma. Karijeru su započeli kao death metal bend kombirajući i druge stilove poput groove metala i thrash metala. Ubrzo otkrivaju industrial scenu i jedni su od prvih metal bendova koji je klrenuo tim putem pa su tako i najutjecajniji bend na toj sceni. U svojoj boatoj karijeri su Fear Factory imali mnoge suradnje a najuspješnija i najzanimljivija je ona sa britanskom legendom electro industril rock scene ary Numanom sa kojim su snimili novu verziju Gary Numanovog največeg hita „Cars“ sa kojim su i Fear Factory došli do prvih mjesta na top listama. Na ovoj turneji promoviraju svoj noi album "The Industrialist" koji je proglašen za jedan od bolji metal albuma godine.
Svestrana legenda metal scene Devin Townsend tvorac je bendova Strapping Young Land i The Devin Townsend Band. U posljednje vrijeme radi pod imenom The Devin Townsend Project sa kojim je do sada objavio četverodjelnu seriju albuma; "Ki", "Addicted", "Deconstruction" i "Ghost", dok na ovoj turneji promovira svoj novi album "Epicloud".
Kao predgruga će nastupiti sve uspešniji hrvarski ekstremni metalci Infernal Tenebra koji predstavljaju svoj posljednji, treći album "New Formed Revelations" koji je miksao i producirao poznati metal producent Jens Bogren, poznat po radu sa Kreator, Paradise Lost, Amon amarth. Album je snimljen u Fascination streets Studiju a objavila ga je poznata metal izdavačka kuća Masacre Records.
Početak koncerta je najavljen za 20 sati (vrata od 19:30), a cijena ulaznice iznosi 170 kuna u pretprodaji i 190 kuna na ulazu u dvoranu.
Nakon koncerta od ponoći će se u maloj dvorani, tj malom pogonu nastaviti Twilight Party – electro industrial special gdje će Tomi Phantasma vrtit old school electro i industrial. Za posjetioce koncerta će ulaz biti besplatan dok će za one koji će doći samo na party ulaznica koštati 20 kn.




Post je objavljen 26.10.2012. u 14:54 sati.