Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Novosti o koncertima...

ŽEDNO UHO, NKC PARK RIBNJAK -
Festival “Žedno uho” pretvorio s eu umjetnički program s više koncerata tijekom godine a sada se i preselio u zagrebački Ribnjak. Klub Purgeraj ulazi u 10. sezonu postojanja, a najveći novitet sigurno je program u dvorani iznad Purgeraja,
na prvom katu koja je prigodno nazvana “Park”. Iako će funkcionirati paralelno i neovisno, programi Purgeraja i Parka nude kombinaciju vrhunskih svirki i jednako dobrih DJ programa. Najavljeni koncerti su izuzetno zanimljivi: 13.11. Dirty Three, 14.11. Why?, 24.11. Mark Lanegan Band,
a tri koncerta “Žednog uha” će se radi produkcijskih zahvata održati u drugom prostoru, Calexico u Tvornici kulture, a 20.11. Lambchop i 11.12. The Tiger Lillies čekaju mjesto održavanja, što ćemo javiti


BRIT FLOYD "PINK FLOYD SHOW", 8.11. DOM SPORTOVA, ZAGREB
Najveći i najbolji svjetski Pink Floyd show, Brit Floyd dolazi u sklopu svoje svjetske turneje „A Foot in The Door World Tour 2012“. Brit Floyd je proglašen za najbolji i najautentičniji Pink Floyd show od strane glazbenih kritičara koji su ih proglasili za pravu reinkarnaciju Pink Floyda i za najbolji tribute show opčenito. S obzirom da Pink Floyd vrlo vjerojatno više neće ići na turneju, ćemo moći vidjeti najbolju moguću kopiju Pink Floyda jer su se Brit Floyd potrudili skinut svaki detalj u zvukovnom spektru, pa da ako na koncertu zatvorite ćete moći zamislit da ste na koncertu Pink Floyda.
Turneja „A Foot in The Door World Tour 2012“ je posvećena posljednjem „best of“ albumu Pink Floyda „A Foot In The Door“ (EMI / Dallas Records) dok je vizualno koncipirana na posljednjoj turneji Pink Floyda „Division Bell Tour“ iz 1994. (često nazivana „Pulse“ zbog istoimenog albuma i DVD-a) uključujući identičnu rasvjetu i video projekcije za svaku pjesmu. Na samom koncertu koji traje više od dva sata Brit Floyd izvode većinu hitova iz svih razdoblja Pink Floyda pa tako i sa najpopularnijeg, dvadestitri puta platinastog albuma, „The Wall“. Brit Floyd su do sada na svakom koncertu oduševili publiku, pa i onu u Royal Albert Hallu u Londonu kao i više od dvijestopedest tisuća ljudi na prošlogodišnjoj turneji svojom izvedbom i set listom koja može zadovoljiti i najveće fanove Pink Floyda. Set lista nije sastavljena na temelju “greatest hits“ već na „best of“-u kako bi je sastavili najveći fanovi Floyda.
Kao poseban poklon će svaki posjetitelj na ovoj turneji, sa kupljenom ulaznicom, pri ulasku u dvoranu od Brit Floyda dobiti njihov promo DVD na kojem se nalazi snimak njihovog koncerta.


LIBURNIAN BATTLE CROATIA, 16.11. Pogon jedinstvo Zagreb
Borit će se bendovi: Manheim, Defiant, Free Ride, Innergate, Mechanical Heartwork, Chaos Addict.
Agencija Full Metal Service i Croatian Metal and Rock portal pozivaju sve fanove metala na ovo natjecanje koje će kao i lani privući ogroman broj posjetitelja i pružiti vrhunsku zabavu. Kako su posjetitelji upravo oni koji će donijeti prevagu tko će na festivalu svirati, svaki pojedini glas je bitan. Kao i na svim dosadašnjim ‘band battle’ eventima, nakon nastupa i natjecanja bendova te proglašenja pobjednika, slijedi niz nagradnih igara gdje ćemo dijeliti Burning Sea ulaznice. Očekuje vas i veliki rock and metal party gdje će Croatian Metal and Rock portal team do ranih jutarnjih sati držati posjetitelje u žestokom ritmu, uz akcijske cijene svih pića među kojima izdvajamo cijenu točene pive od svega 9kn. Uz hrvatsko izdanje, ‘Liburnian Battle’ održat će se i u Sloveniji, Austriji, Francuskoj, Njemačkoj i u UK. Ovaj događaj nezaobilazan je za svakog ljubitelja metala i rocka stoga dođite i podržite jedan od navedenih bendova u njihovom nastojanju da zasviraju na velikom Burning Sea festivalu. Cijena ulaznice za koncert iznosi 25 kuna.


THE CRIBS, 18.11. TVORNICA KULTURE ZAGREB
The Cribs su engleski tročlani indie rock bend iz Wakefiledla. Članovi benda su blizanci Gary i Ryan Jarman i njihov mlađi brat Ross Jarman. U međuvremenu im se priključio bivši član bendova The Smiths i Modest Mouse, gitarist Johnny Marr. Marr je napustio bend u 2011. Nakon odlaska Marra bend je odlučio za koncerte unajmiti gitarista Davida Jensa iz Nine Black Alps.
Tijekom svojih prvih koncerata, britanski tisak je bend uspoređivao sa sličnim bendovima tog vremena poput The Libertines, budući da su britanskom scenom u to vrijeme dominirali američki alternative rock bendovi.
Bend je prerasao tu oznaku s izlaskom trećeg albuma. U 2008. magazin Q je bend proglasio "Najvećim kultnim bendom u UK".


MACY GRAY, 25.11. TVORNICA KULTURE, ZAGREB
“Želim biti poznata poput ponoći. Moćna poput pištolja. Voljena kao pizza” izjavila je 2007. Macy Gray, zasigurno jedan od najpopularnijih i najprepoznatljivijih neo soul vokala posljednjih 15 godina koja će 25. Studenog nastupiti u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture.
Darovita i popularna, Macy Gray je počela oduševljavati fanove otkad je izdala prvi album “On How Life Is” 2000. godine. Taj album je sadržavao singl “I Try”, globalni megahit koji ju je lansirao među zvijezde. Debut album na koncu je prodao više od 25 milijuna primjeraka, osvojio nekoliko Grammya i MTV-jevih nagrada.
Vrata Velikog pogona Tvornice otvorit će se u 21 sat kad će publiku početi zagrijavati naš DJ Phat Phillie.
Ulaznice Pretprodaja: - ulaznice: 180 kn, VIP: 230 kn, Na dan koncerta: ulaznice: 200 kn, VIP: 250 kn
Pretprodajna mjesta: - Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1,- Prodajna mjesta Eventima,- www.eventim.hr


POZITIVAN KONCERT 2012. - HLADNO PIVO, LET3, BRKOVI, ONE PIECE PUZZLE, 1.12. DOM SPORTOVA – ZAGREB
Ostala su još samo tri dana do najvećeg domaćeg rock koncerta godine, osmog po redu Pozitivnog koncerta koji će se održati u subotu, 1. prosinca u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma Sportova. Sudeći prema dosad najvećem interesu za očekivati je da će Pozitivac biti rasprodan do subote, Svjetskog dana AIDS-a, što znači da će Hladno pivo, Let3, Brkove i One Piece Puzzle dočekati devet tisuća fanova.
Prema satnici vrata Velike dvorane otvorit će se u 19 sati. Nastupi izvođača planirani su prema sljedećim vremenima: 19:50 One Piece Puzzle 20:40 Brkovi 22:00 Let3 23:30 Hladno pivo
U predvorju Doma sportova organizator koncerta, Udruga HUHIV, imat će postavljene štandove te djeliti promo materijal. Bit će to završetak tjednih aktivnosti koje su započele u ponedjeljak 26. studenog postavljanjem info šatora na Cvjetnom trgu. Program u šatoru trajat će sve do subote. Osim HUHIV-a u predvorju će svoj rad predstaviti i Azil Dumovec, jedno od naših najvećih utočišta za napuštene životinje. Azil i hokejaški klub Medveščak dali su veliku podršku ovogodišnjem Pozitivnom koncertu.
Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori za AIDS free generaciju.
Cijena ulaznica u pretprodaji iznosit će 50 kn do petka, 30.11., a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice će koštati 70 kn.





MOTORHEAD, 10.12. - HALA TIVOLI LJUBLJANA
Potem ko so Motörhead v skladu z vsakoletno tradicijo, pred nekaj meseci že objavili razporede letošnje jesenske evropske turneje s termini, ki pretežno gravitirajo na Skandinavijo, Nemčijo in Veliko Britanijo, so na rep razporeda dodali tudi termin nastopa v slovenski prestolnici, kjer jih pričakujemo v Hali Tivoli, 10. decembra 2012 ob 20.00! Nepopustljivi Angleži, predstavniki najbolj surove različice rock'n'rolla, ki jo je kdajkoli videl planet, legendarni trio Motörhead z nesmrtnim železnim kanclerjem Lemmyjem Kilmistrom na čelu, ki si je za svoje zasluge, kot eden utemeljiteljev rock kulture, že davno zaslužil popolno spomeniško varstvo, se letos jeseni znova vračajo na turnejo po Evropi. Skupina bo, poleg obveznega železnega repertoarja, tudi na tem nastopu predstavila v živo svoj aktualni studijski dosežek imenovan "The Wörld Is Yours" (2010).
Predprodajna cena vstopnic: Tribuna Vzhod ali Zahod: 39,00 EUR, Parter: 44,00 EUR
Fanovski obroč (»the loudest ring«): 55,00 EUR
Internetna prodaja: www.eventim.si



MARK KNOPFLER 5.5.2013. ARENA ZAGREB
Jedan od najboljih svjetskih gitarista te "Glas I gitara " Dire Straitsa dolazi u Zagreb u sklopu svoje turneje na kojoj će promovirati najnoviji album "Privateering". Turneja će započeti u travnju iduće godine i trajati će do srpnja 2013.g. U sklopu europske turneje posjetit će 25 zemalja, i održati ukupno 72 koncerta. Mark Knopfler nedavno je primio najveće priznanje u Velikoj Britaniji, nagradu za životno djelo "Ivor Novello ". “Privateering” je Markov osmi solo studijski album i sa svojih 20 pjesama, prvi dupli album u njegovoj 35 godina dugoj karijeri. Hvaljen kao jedan od najvećih gitarista svih vremena, Mark je prodao više od 120 milijuna albuma uključujući Dire Straits i solo karijeru, a 2012.godine obilježava 20 godina od zadnjeg nastupa Dire Straitsa.
Višestruki dobitnik nagrade "Grammy" kao pjevač i tekstopisac za Dire Straits-e, Knopfler savršeno kombinira tekstove sa dionicama gitare i stvara bezvremenske hitove poput “Money For Nothing,” “Sultans Of Swing,” “Romeo and Juliet ” and “Walk of Life.”
Osim što je producirao albume za Bob Dylana i Randy Newman, umjetnik je snimao glazbu za filmove poput "Cal"," Local Hero", "Princess Bride" i "A Shot at Glory".
Cijene ulaznica su: Vip parter 300 kuna, Parter I 300 kuna, Parter II 270 kuna, Donja tribina 300 kuna, Vip loža 550 kuna



DEPECHE MODE, 23. 5. 2013. – MAKSIMIR, ZAGREB
Omiljeni bend hrvatske publike, DEPECHE MODE, dolazi u Zagreb. U prvih nekoliko sati prodaje potražnja za ulaznicama je veća od svih očekivanja!!
Depeche Mode fanovi i dalje su jedna od najvjernije publike što vjerno prikazuje prodaja ulaznica za fan pit. Fan pit za maksimirski koncert ovih glazbenih velikana prodaju se enormnom brzinom. Telefoni na prodajnim mjestima ne prestaju zvoniti, a e-mail sandučići su pretrpani upitima. Rezervacija ulaznica nažalost nije moguća, no prodajnih mjesta ima dovoljno po cijeloj Hrvatskoj i šire, a također se ulaznice mogu kupiti online putem stranice www.eventim.hr.
Upiti i narudžbe pristiži iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Mađarske, Austirje i Italije.
Ulaznice za koncert u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr. Redovne cijene ulaznica: Zapad dolje: 500 kn Zapad gore: 350 kn Fan pit: 400 kn
Stajanje: 350 kn





Post je objavljen 29.10.2012. u 17:22 sati.