Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

The Walking Dead S03E03 - Walk With Me




Ocjena epizode: 4,5 / 5 thumbup

Treća epizoda bazira se na na drugu 'skupinu' preživjelih, Andreu i Michonne kako prisustvuju padu helikoptera i kako odlaze do njega da vide ima li preživjelih. U međuvremenu ih skupina naoružanih ljudi odvodi u gradić kojemu je populacija živa i zdrava, a na Andrei i Michonne je da otkriju što se skriva iza naizgled mirnog i staloženog vođe tog mjesta...




Treća sezona i dalje uspješno plovi i broji sve veći broj gledatelja. Ovaj tjedan dobili smo novu, nešto mirniju epizodu koja se bavi upoznavanjem sa novim likovima, a i povratku jednog starog - Darylovog brata Merlea. Mirnoća epizode nikako se ne može uspoređivati sa mirnoćom u cijeloj drugoj sezoni, ovdje ipak imamo uzbudljiv sadržaj, tim više što smo dobili velik broj novih likova o kojima će kasnije jako puno biti riječi. Akcije ne manjka, zombiji koji su se pronašli na putu su stvarno fantastično napravljeni te na njih još nisam nijednom imao riječ prigovora, osim jednom do dva navrata u prošlim sezonama. Malo se prištedilo na efektima u padu helikoptera, poprilično je nestručno napravljeno za ovakvu kvalitetnu seriju.
Epizoda mi je, dakle, odlična, prvenstveno zato što se serija sve više proširuje, uvodi nove likove i nove spletke, a čini mi se kako će se do kraja sezone puno krvi proliti upravo između živih ljudi, a da će zombiji ovdje biti samo jedan od razloga za ljudske mini ratove.
Ovoj epizodi nije nazočila veća ekipa, dakle Rick i ostali, vjerojatno zato što se puno toga moralo ispričati oko ove dvije heroine i o tijeku događaja koji je zasad širi i komforniji od atmosfere u prvoj skupini. Jedva čekam četvrtu epizodu.

Post je objavljen 02.11.2012. u 14:10 sati.