Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Tražim strip crtača!

Prvo, tražim strip crtača! Ne mora biti profesionalac, može i netko tko voli crtati, o stripovima je možda i razmišljao, ali neozbiljno, možda smatra da ne crta dovoljno dobro ili je inertan ili ima sve, ali nema ideje. Netko tko bi kako-tako moje zamisli prenio na papir. Ne bi to bio spektakularan crtež; samo nužan da se prenese ono bitno, ekspresije lica, ambijent i sl. Možda i bolje da nije profesionalac, onda bih mu morao platiti. Ali, bit će jebeno tak da će neka budala kad tad htjeti nešto platiti. Onda dijelimo 50-50 (iako, to će trajati kratko, velike pare će me pokvariti, počet ću si uzimati 60%, pa i 70%, a na kraju ću uzeti nekog pripravnika bez zasnivanja stalnog radnog odnosa za 1600 kn).
Krećemo ispipavanjem terena i s jednim kratkim u 12 slika. A onda malo ambicioznije. Ak ne nađem nikog, onda ću morati sam, a to neće izgledati tak dobro i trajat će dugo, i tko zna hoće li se ikad nacrtati.

Drugo, sad bih mogao pisati malo o ljubavi i tim stvarima (znam da to volite), ali neću. Protestiram. Čujem da skoro nitko nije pročitao 2034 post. To mi se ne sviđa. Nemojte me jebat, nije tak jako dug. Lijepo sam razdvojio na odlomke. Inzistiram da pročitate. Pisano je u kvazistilu Orwellove 1984., a i trebalo bi biti zanimljivo zaposlenima u javnom sektoru. Ali mislim da ni ovak nije tako dosadno. Obradujte me, pizde.
Imam o ljubavi dosta za reći, a i o beskonačnom sms-anju u kojem su akteri neumorno na "vi". Ali sad baš neću! Ispaštajte.

Oni koji su ga pročitali, oni me raduju svaki dan, oni nisu pizde. stavit ću i smajlić ;)


Post je objavljen 29.10.2012. u 16:12 sati.