Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teobaldinteatar

Marketing

GROZNO!




bvcc



Baš maloprije bauljam po dnevnik haeru, kad mi pažnju privuče… ma ne toliko slika muškarca raskopčanih hlača… ovaj, koliko naslov "Jeste li spremni za mušku brazilsku depilaciju?" Pa rekoh, zar i to već postoji?! Mislim, to je valjda za ove ped... metrosexualce… ništa čudno… oni vole biti tako fino sređeni… od glave (preko sredine) do pete. Hajde, rekoh da pogledam to, jer volim biti u toku.

Kad ono tamo, podaci - katastrofa! Izgleda da će se sada i muškarci početi masovno depilirati… tamo dolje! (Kak su bedasti, kaj im nije dovoljno kaj se moraju brijati po licu svaki dan!)

Ali moda je moda… nemreš to ničim zaustaviti. Svatko hoće biti u trendu, neće nitko ispasti "seljak". Iskreno, mene od toga hvata jeza!

Što se mene tiče, mislim, meni je svejedno, ne moram se bojati, ovaj moj, znam da se ne bude… staromodan je po tom pitanju, ali opet nekako baš mi je to gadno… pa nemrem si zamisliti muškarca goluždravog… golobra… ne znam uopče kako bih to nazvala - ćelavog… glatkog tamo dolje! To mi se uopće ne sviđa! Katastrofa! cerek



bvcc




Post je objavljen 25.10.2012. u 20:32 sati.