Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nibttf

Marketing

XXIII. Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera

XXIII. Hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera održat će se u Osijeku od 21. do 24. travnja 2013. To je najvažniji sastanak kemičara i kemijskih inženjera u Hrvatskoj, pa se uz sudjelovanje inozemnih znanstvenika očekuje oko 400 sudionika.

Cilj Skupa je pružiti mogućnost razgovora i promotivnog foruma za znanstvenike, inženjere, privrednike i sve vrste stručnjaka koji djeluju u polju kemije i kemijskog inženjerstva, na području obrazovanja, istraživanja, proizvodnje ili trgovine. Namjera Skupa je okupiti znanstvenike i stručnjake sa sveučilišta, istraživačkih instituta, škola, industrije i trgovine, prvenstveno iz Hrvatske, ali i iz šire regije. Izmjena iskustava, predstavljanje tekućih dostignuća, te predavanja koja će održati svjetski poznati znanstvenici i stručnjaci za vrijeme održavanja Skupa, najdjelotvorniji je način kako proširiti informacije i pomoći razvoj profesionalne svijesti u zemlji u tranziciji.

Kao pridružena manifestacija, održat će se izložba kemijskog industrijskog i laboratorijskog pribora i instrumentacije, računalne opreme i programske podrške, te literature.

www.23skiki.hr


Post je objavljen 25.10.2012. u 08:51 sati.