Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/forevergoldy

Marketing

Gdje nabaviti najbolju Aloe Veru

Da bi stekli dobro zdravlje i dugovječnost trebali biste koristiti gel čiste Aloe Vere. Najčistija Aloe Vera danas se može nabaviti jedino kod Forever Living Products FLP. Za više informacija posjetite

my flp biz

Forever Living Products i njene podružnice su najveći svjetski uzgajivači, prerađivači i distributeri aloe vere u svijetu.







Ukoliko ste spremni napraviti prvi korak prema boljem i zdravijem životu, FOREVER je odgovor na vaše snove.






FLP je tvrtka smjestena u Arizoni ( SAD) , osnvana je 1978. godine.Predsjednik generalni direktor je g-din Rex Maughan. Nakon patentiranja proizvoda i izradjivanja plana rada ,održao je 13. svibnja 1978.godine prvi sastanak, kako bi upoznao suradnike s poslovnim mogučnostima svog projekta i krenuo u osvajanje tržista. Tvrtka djeluje na području zdravstvene zaštite ,njege, ljepote i zdrave ishrane.
FLP danas djeluje u više od 145 zemalja diljem svijeta i največi je uzgajivać, preradjivać i distributer Aloe Vera. Plantaže za uzgajanje Aloe Vera u SAD-u, Meksiku i Karibima premašuju površinu od 250 tisuća hektara.Največi prodavač Aloe Vera u svijetu je upravo FLP. Godišnja prodaja u cijelom svijetu nadmašuje iznos od dvije milijarde američkih dolara.
FLP je osim proizvodnje i distribucije proizvoda na području zdravstvene zaštite, njegovanja ljepote i ishrane proširio i svoj asortiman na pčelinje proizvode. FLP je vlasnik najvećeg pogona za proizvodnju prirodnih pčelarskih proizvoda iz pustinje Sonore u Arizoni.

FLP u Hrvatskoj djeluje kao Forever Living Products Hungary –produžnica Zagreb i vrlo uspješno osvaja tržiste u Hrvatskoj.
Forever Living Products je poduzeće koje se bavi mrežnim marketingom, ima preko 8.5 millijuna suradnika.
Ukoliko bi se i vi željeli baviti mrežnim marketingom molim vas da me kontaktirate putem e-pošte
Sačuvajte i vi svoje zdravlje koristeći FLP proizvode


Post je objavljen 24.10.2012. u 21:39 sati.