Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glassanchi

Marketing

241. PROČITAJTE DO KRAJA I ZAPITAJTE SEBE....

od Orgoniti-chi od An-chi

Zapitajte sebe koliko puta u toku dana pričate na mobitel, koliko sati provedete ispred televizije, monitora, bilo kod kuće ili na poslu...koliko puta u toku jednog dana Vaše djete uhvati vaš mobitel, koliko je vaše djete izloženo zračenjima...što iz vašeg doma, a što iz okoline (repetitori, antene, podzemne vode...)



I sad ono najvažnije....što ste učinili ili BAR probali učiniti da zaštitite sebe, svoje najdraže osobe, a mogli ste ?

VELIKO NIŠTA.



Prije ćete odlučiti kupiti novu torbu, djetetu novu igračku, sebi novi nakit...možda i tablete protiv glavobolje ili djetetu sirup protiv kašlja, umjesto da razmislite o prevenciji.



Upravo Vam ja nudim tu prevenciju, a svi to tako neozbiljno shvačate. Nisam ja izmislila ORGONITE, oni postoje još od sredine prošlog stoljeća...ja sam samo ona koja pokušava kako sebi tako i društvu biti korisna i skrenuti pažnju na budućnost koja nam nije sjajna. Svakim danom oko nas ima sve više elektro smoga, negativnog zračenja iz okoline a i od ljudi, negativnog utjecaja podzemnih voda...Umjesto kuna i kuna potrošenih na recepte, kojekakve pripravke, ljekove...dovoljno je vidjeti da imate riješenje ispred nosa...ORGONITI-CHI.



Nije dovoljan LIKE na ovo natipkano....sretna ću biti kad Vam neke stvari postanu jasnije, pročitajte o ORGONITIMA...nisu ORGONITI moj hir i moja izmišljotina...ORGONITI-CHI su tu da VAMA pomognu, da VI pomognete svojim dragim osobama....Postanite svijesniji opasnosti od budućnosti, ne primajte olako neke informacije onako "reda-radi" nego se malo zamislite i odlučite što zapravo želite sebi i sebi dragim osobama ? Zdraviji, mirniji život ili...što ???


https://www.facebook.com/Orgonitichi

<font size=3>

Post je objavljen 21.10.2012. u 02:11 sati.