Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/0svetojanskemazoretkinje0

Marketing

Humanitarna cross liga "Gović za vrtić"

********************************************************************************************************************************************
Danas, 05.10.2012. Športska zajednica, Jastreb extreme team i veliki broj jaskanskih sportaša, pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog, organizirao je humanitarnu cross ligu "Gović za vrtić"

Cilj ove humanitarne akcije je prikupiti sredstva za nabavu sportske opreme i sportskih rekvizita za dječji vrtić Radost. Svi trkači, sportaši, rekreativci i građani svakim svojim nastupom ili jednostavno samo donacijom, donirati će iznos kojim će se omogućiti kupnja i nabava potrebne opreme i rekvizita za aktivno bavljenje sportom djece u najmlađoj dobi.
Ukupno će se trčati 4. kola, a start ove humanitarne cross lige biti će na igralištu NK Jaske na popularnoj Centrali, u terminima: 20.10., 27.10, 03.11. i 10.11.2012. godine. Start utrke prva dva kola je u 16:00, a treće i četvrto kolo trčat će se od 14:00 sati. Kotizacija za svaki nastup na utrci iznosi 15 kn, a sav prikupljeni novac donirati će se dječjem vrtiću Radost.
Zajedno s posljednjim 4. kolom, održati će se i 2. Otvoreno prvenstvo grada Jaske u duatlonu, kombinaciji trčanja i vožnje brdskog bicikla. Organizatori nagrađuju sve sudionike koji će trčati sva 4. kola cross lige, te najbolja tri u ženskoj i muškoj kategoriji na dugoj i kratkoj stazi. Za one mlađe od 16 godina dodjeljivati će se nagrade na kratkoj stazi u ženskoj i muškoj kategoriji. U duatlonu nagrade su osigurane za prva tri u muškoj i ženskoj kategoriji ukupno, te posebne nagrade za prva tri Jaskanca i Jaskanke koji nastupe u toj disciplini.Unikatne nagrade ovaj put će izraditi sama djeca uz pomoć svojih teta dječjeg vrtića Radost.

Mnoge od članica Svetojanskih mažoretkinja pohađale su baš jaskanski vrtić "Radost" te se seniorski sastav vrlo rado odazvao ovoj akciji. Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da se odazovu nadolazećim utrkama. Trčimo zajedno za vrtić!!!
********************************************************************************************************************************************


****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Post je objavljen 20.10.2012. u 16:34 sati.