Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

OPREMA - PAKETI

IZVJEŠĆE SA SASTANKA
Sastanak je održan u klupskim prostorijama dana 18.listopada 2012. godine.
Na sastanku su se predstavili vodeći ljudi kluba. Ukratko je predstavljen novi način rada iz kojega će se pokušati ostvariti napredak u radu svih generacija.
Uz navedeno, obavješteni smo da će biti otvorena i kancelarija škole nogometa, u kojoj će igrači putem trenera moći regulirati svoje potrebe za potvrdama, registraciji, eventualno ispričnicama i sl. Nakon toga prešli smo na glavni dio sastanka, a to je nabava (kupnja) sportske opreme. Odlukom kluba određeno je da će NK Trešnjevka u slijedećim godinama igrati u opremi proizvođača ERIMA, koja je prema predstavljanju sestrinska tvrtka Adidasa.
Na tog proizvođača se odlučilo, prema riječima predstavnika kluba, iz razloga što proizvođač iz svojih kapaciteta nudi najpovoljnije uvjete u svezi plaćanja opreme, rok isporuke iste te daje garanciju da će opremu koja je sadržana u paketu imati na tržištu slijedećih pet godina. Tako da ukoliko dođe do gubitka ili oštećenja opreme ista će se moći kupiti u slijedećih 5 godina i sve generacije će biti jednoobrazne.
Cijena paketa iznosi 1.299,00 kuna za igrače, dok je za golmane cjena 20% veća.(cijena paketa je s PDV-om). Napominjem da u paket nije uračunata zimska jakna koja se uz paket može posebno kupiti po cijeni od 400 kn+PDV. Navedena cijena ne odnosi se na tisak brojeva i grba kluba.
Paket za igrače sadrži:
1. Svečana trenirka
2. Radna trenirka
3. Šuškavac
4. Dres+gaćice+štucne
5. Flis vesta/jakna s kapuljačom
6. Torba
Golmanski paket biti će naknadno predstavljen.
Plaćanje i podizanje opreme obavljat će se po isporuci u dućanu ROST ŠPORT na Trgu Sportova i to na slijedeće načine (napisat ću samo neke vrste plaćanja)
1. American expres - beskamatno 2-4 rate
2. Diners kartica – 2-12 rata beskamatno
3. Master card - 2-12 rata beskamatno
4. Gotovina
Ukoliko sam izostavio neke načine plaćanja, iste možete saznati pri podizanju opreme. Prema dobivenim informacijama rok isporuke opreme je 15 dana od narudžbe (to se odnosi kada sve generacije probaju opremu te istu naruče).
Isprobavanje veličina biti će organizirano u što kraćem roku.
Napominjem, da se oprema može i reducirati iz paketa. Tako npr. ukoliko želimo iz opreme izbaciti recimo šuškavac, tada sve generacije kupuju opremu bez šuškavca (ovo je samo primjer kakav smo dobili u klubu)
Eto, toliko o današnjem sastanku. Dali je to doista povoljno za klince ili ne, molim Vas da to raspravimo nakon ili prije subotnje utakmice i odlučimo koja je opcija i koji djelovi opreme su povoljni za kupnju generaciji mlađih pionira 2000.-tog godišta.
Predstavnik roditelja na sastanku, Robert Udiljak



Post je objavljen 19.10.2012. u 08:23 sati.