Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Značaj tetovaža, piercinga, pušenja, opijanja i lakih droga

Jednom davno sam s puno negodovanja pisao o uznemirujuće čestom načinu na koji neke žene uništavaju svoju ljepotu i vrijednost na seksualnom tržištu. Takve stvari su posebno žalosne jer žene, kako sam naveo, nemaju igru, ali imaju velik početni kapital, a ono malo igre što im je dostupno nije teško ostvariti. Najjednostavnije metode su "ne budi baš totalna kuja" + "budi ljubazna" + "uloži minimum brige u sebe", plus još samo malo ljubaznosti koju bismo ionako svi trebali imati zbog civilizacijskih razloga. Ako već tvoja privlačnost dobrim dijelom ovisi o stvarima koje ne možeš kontrolirati (vrijeme i genetsko naslijeđe), ne bi bilo loše potruditi se oko tih stinica koje preostaju.

Naravno, sve više žena je odlučno u namjeri da pokvari i to malo što ima pod kontrolom. Poslije kratke kose, predstavljam vam i ostale oblike anti-igre za žene:



Razmotrit ćemo redom neke parametre.

Kategorija 1 - Unos stvari u organizam

Alkohol - budući da 99% populacije barem povremeno konzumira alkohol, teško je u tom području identificirati problem. Svakako je da navika "umjerenog cuganja" - znate ono kada niste pijani ali ste malo veseliji i društveniji - rezultira određenom lakoćom, no i to se može reći za ogromnu većinu populacije. Konzumacija alkohola bi morala rezultirati baš opijanjem - izvaljivanjem, bunilom, teturanjem i povraćanjem - da bi se smatrala problemom. U tom slučaju, takva razina konzumacije i dalje ne smanjuje poželjnost žene za seks (neki bi rekli još bolje, ali to se ponegdje smatra silovanjem), iako je čini sasvim neprikladnom za nešto ozbiljno. S alkoholom je teško pretjerati do te granice da te stvarno učini potpuno nepoželjnom.

Pušenje - cigarete smrde i estetski su neprivlačne - tu nema pomoći. Osim ako muškarac također ne puši, to neminovno smanjuje njenu privlačnost. Dugoročno gledano, cigarete i više nego samo statistički značajno skraćuju život i kvalitetu života, te uzrokuju neplodnost i deformitete kod djece. S druge strane, treba uzeti u obzir da se radi o vrlo jakoj ovisnosti, tako da je se nije lako riješiti bez obzira na volju. Kratkoročno gledano, muškarcu bi pušenje moglo biti problem samo ako on sam puši, a u suprotnom plus. Dugoročno gledano, bez obzira na njegove preferencije, pušenje postaje prilično negativno.

Lake droge - za razliku od duhanskog dima, trava nije nikada definitivno povezana s rakom ili mnoštvom drugih bolesti, izuzev nekoliko manjih poremećaja funkcije pluća (koji bi vjerojatno nastali kod svakoga tko udiše vrući dim, bez obzira na to). Koliko znam, nisu jasno dokazane ni koristi, tako da ne biste ovo trebali shvaćati kao poziv na upotrebu trave. U svakom slučaju, dok dugoročno to vjerojatno nije bitan faktor, kratkoročno uporaba marihuane ili lakih tabletica definitivno čini ženu "lakšom".

Kategorija 2 - Tjelesne modifikacije

Gdje unos stvari u organizam nije toliko kritičan, tjelesne modifikacije predstavljaju čistu suprotnost. Od alkohola će šteta nastati samo dugotrajnim i prekomjernim korištenjem, te ju je također uvijek moguće prekinuti i time obustaviti većinu štetnih efekata, no promjena na tijelu se događa u vrlo kratkom roku i traje zauvijek. To što su rezultat impulzivne odluke s trajnim posljedicama čini tjelesne modifikacije puno većim indikatorom od običnog "poroka". Osim toga, tjelesne modifikacije su često odraz životne filozofije, dok je konzumacija raznih sredstava samo manifestacija neke prirodne potrebe iza koje uopće ne mora stajati neka ideologija. Budući da su svojim karakterom vrlo slične, opisat ću ih zajedno:

Tetovaže i Piercing - za piercing (ovdje naravno ne mislim na naušnice) je teško moguće popraviti ženin izgled ili je na bilo koji način učiniti ljepšom. Čak i u plemenima u Africi je to funkcija u službi tradicije (žrtvovanja božanstvu, žigosanja robova, označavanja statusa, funkcije i bogatstva), a ne uljepšavanja. Tetovaža, s druge strane, dok god je vrlo malena, diskretna i ukusna, može biti seksi. Taj estetski bonus se vrlo brzo gubi s dodatnim i većim tetovažama, poput tetovaža većih od pola dlana, crtkarija koje se protežu po tijelu, izreka, slogana, rukava i sličnih stvari, te postaje progresivno sve odbojniji.


Vidi kako mi pristaje bijela haljina!

Budući da koliko znam još nema znanstvenih studija o ovoj temi, upustit ću se u malo osobne špekulacije. Evo što većinom signalizira prisutnost piercinga i više od jedne male tetovaže:

- Osoba s lošom samokontrolom. Impulzivnost = ne materijal za nešto ozbiljno.
- Osoba s nula orijentacije prema budućnosti, jer to na koži izgleda vrlo drukčije s 20 nego 40, a pogotovo 60. Takva žena često neće imati nikakvog problema oguliti te bez ikakve simpatije za dugoročnu budućnost tebe i vaše djece.
- Osoba koja čezne za privlačenjem pozornosti do te točke da će potrošiti tisuće kuna na to da trajno unakazi svoju kožu. Manjak skromnosti. "Attention whore" = ne materijal za nešto ozbiljno.
- Osoba koja smatra da je 'unikatna, posebna i izražava svoju individualnost', kada zapravo radi nešto što je učinilo barem 20% njene grupe vršnjaka (u Velikoj Britaniji 45%). Po kriteriju osobe koja smatra da je originalna i pametna zato što vjeruje u nešto posebno u što zapravo vjeruje svaki drugi čovjek, tetovaže i piercing su za žene ono što su za muškarce teorije zavjere. U svakom slučaju, "sindrom jedinstvene pahuljice" = ne materijal za nešto ozbiljno.
- Osoba s nadprosječnim brojem seksualnih partnera. Velik broj = indikator hrčkolikih stavova o ljubavi i braku = ne materijal za nešto ozbiljno.

Kao i gotovo sve seksualne preferencije, sve ovisi o tome što tražite u bilo kojem trenutku.

Post je objavljen 17.10.2012. u 10:47 sati.