Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Stalni postav Muzeja ulične umjetnosti (MUU) u Sigetu

Znate kaj?

Baš me žalosti kad se u gradu dešava puno zanimljivih stvari koje zavređuju moju (i vašu) pozorbnost, a ja ih ne stignem popratiti odgovarajućim postom. Nekad jednostavno nemam vremena otići na to neko zanimljivo mjesto X i pogledati o čemu se radi, psolikati ga, upoznati ljude koji su možda napravili neku super stvar. Nekad imam vremena za posjet, no nemam vremena lijepo posložiti dojmove i fotke u post pa onda i jedno i drugo pomalo "trune" u mojoj glavi i nekom podjeljku mog računala ... eto, baš to ne volim.

No, kaj se može, djelujem u granicama svojih mogućnosti i povremeno vam izađem sa nekim postom koji je u stvari trebao biti napisan mjesec, dva ili tri prije.

E, upravo je takav slučaj i danas.

Prije malo više od mjesec dana Muzej ulične umjetnosti (MUU) je organizirao novu akciju. MUU vam je poznat po već legendarnoj akciji oslikavanja Zida u Branimirovoj prije dvije godine, a lani su isto u njihovoj režiji oslikavani neki zidovi u Dugavama, dok je ove godine na red došao Siget.

Cijela akcija se odigrala između 06. i 09.09.2012., a letak događanja možete pogledati ovdje:Pregled, gdje je što! (letak događanja)


I, obzirom da takva "street art" događanja na sreću ostavljaju iza sebe trajne rezultate (kao što lijepo kaže zaglavlje web stranice MUU-a: "Address: your town, Working hours: 0-24, 7/365, Curators: every one of you") onda ih u svakom trenutku i vi možete pogledati na lokacijama naznačenim na letkiću. Ako vas zanimaju detalji kako je protekla akcija, pogledajte OVDJE Facebook stranicu MUU-a, a OVDJE album na njihovoj Facebook stranici.

Pogledajte si i vrlo dobar filmić složen tim povodom:

A na kraju pogledajte i moju kolekciju fotki snimljenih pred cca 3 tjedna! winkU pozadini Super Andrija. Snimio: Vanja


Autor: Malarky. Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Autor: NinjaTiger. Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Autor: Pekmezmed. Snimio: Vanja


Autori: EnaEmaEma i SretanBor. Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Autor: ESH. Snimio: Vanja


Meni nepoznat autor. Snimio: Vanja


Snimio: Vanja


Snimio: Vanja

Post je objavljen 16.10.2012. u 15:32 sati.