Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

ZAVRŠNA PREZENTACIJA - I. dio

U nedjelju, 14.10.2012. godine u dvorani SŠ I.G.Kovačić na našu Završnu prezentaciju pojavilo se pored naših gostiju s pozivnicama i 350 naših sugrađana. U dupke punoj dvorani, pred 400 ljudi naše djevojke a i naši gosti pokazali su ono što znaju.

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo svim ljudima koji su sudjelovali u organizaciji, osiguranju, voditeljici, novinarima i snimateljima, te svim drugim ljudima koji su te večeri bili uz nas.

Hvala svim našim gostima, posebice gostima iz RH KLINČASELSKIM MAŽORETKINJAMA, koje su boravile kod nas tri dana. Čast nam je i zadovoljstvo bilo ugostiti Vas u našem gradu, u našim obiteljima, Dogodine ako Bog da opet se vidimo i družimo. Sklopili smo našu povelju prijateljstva te obvezali se istu podržavati, znamo da možemo jer naše i Vaše curke su odlične. Još jednom Vam hvala na dolasku u BIH.

Oni koji nisu bili, vjerujemo da će imati priliku pogledati snimak cijele večeri na našoj gradskoj televiziji. U međuvremenu dok snimak namontiramo za javnost, uživajte u fotografijama koje je snimio službeni fotograf KM-a , David Kraljević...

Hvala svim ljudima koji su nas pohvalili za organizaciju cijele priče, hvala ljudima koji su došli na Završnu. Naš grad a i okolina jesu u nedjelju pokazali da mogu zajedno više, i da mogu pomoći mladosti. Budite uvjereni da jeste pomogli ! Još jednom svima Vama HVALAAAA
VAŠE KISELJAČKE MAŽORETKINJE <3





Post je objavljen 15.10.2012. u 23:25 sati.