Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdivanicgrad

Marketing

120 GODINA DVD-a IVANIĆ GRAD

Pripreme su tekle mjesecima prije ovoga dana i svi smo napokon i dočekali ovaj dan. Društvo je staro 120 godina...proživjelo je mnogo ratova, vlasti, zakona, promjena, problema...i na kraju smo i proslavili taj dan! Osnovani smo još 1892. godine kada još grad Ivanić Grad nije niti postojao, Ivanić je u to vrijeme bio tvrđava. Razvitkom grada razvijao se i naš DVD uz stalnu potporu gradskog vijeća.



Kroz naš DVD su prošle i svoj doprinos dale mnoge važne osobe, a jedna od najvažnijih je otac hrvatskog vatrogastva Đuro Stjepan Deželić.




Danas naš DVD ima ekipu djece, mladeži, žensku A ekipu, žensku B ekipu i povremeno i mušku A ekipu i aktivno sudjelujemo na radnim akcijama i pomažemo JVP-u Ivanić Grad.



Nakon mimohoda kroz grad, primopredaje zastave od gradonačelnika, pokazne vježbe JVP-a i DVD-a Ivanić Grad, nastupa KUD-a Ivanić i dodjele priznanja uslijedio je domjenak i feštica uz glazbu!



Našu jubilarnu skupštinu su uveličali i naši prijateljski DVD-i Breška Poljana, Šarampov Donji, Opatinec, Tarno, Posavski Bregi, Trebovec, Deanovec, Čazma, Donja Gračenica, Daruvar, Šumečani,...
gradonačelnik grada Ivanić Grada Boris Kovačić, njegovi zamjenici Krešo Malec i Ilija Krištić, ispred zagrebačke vatrogasne županije došao je zapovjednik Josip Novosel, ispred HVZ-a Mijo Brlečić, predsjednik VZG-a Ivanić Grad Branko Petrinec i njegov tajnik Miroslav Abramović te, predstavnik vatroprometa, predsjednik Crvenog križa Ivan Pofuk, iz turističke zajednice grada Ankica Bešter. Ispred JVP-a Ivanić Grad pozdravio nas je Darko Zajčić.

Zahvaljujemo se svima na lijepim riječima i željama, te na njihovoj dugogodišnjoj potpori nadamo se da će se ta dobra suradnja i dalje nastaviti!


Na kraju nekoliko riječi o sastanku koji je održan u HVZ-u u vezi izlučnog natjecanja. Bespotrebno, ali ako je potrebno.... Odlučeno je da će se izlučno natjecanje održati 12.5.2013. godine. Iz naše kategorije na izlučno natjecanje idu prve 3 ekipe iako smo se cure iz Zaprešića i mi više puta dokazale da smo u vrhu...one prve na državnom, a druge na kupu HVZ-a...dok mi prve na kupu HVZ-a i druge na državnom! No, ako je potrebno....spremne smo i jedne i druge!

Pozdrav svima i naravno....vidimo se na zimskim kupovima!!!

Post je objavljen 14.10.2012. u 11:41 sati.