Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

OPĆINA POLIČNIK - KAKO RASPRODAJE PROSTOR U POSLOVNIM ZONAMA, TAKO SE POVEĆAVA I NEZAPOSLENOST

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


OPĆINA POLIČNIK - KAKO RASPRODAJE PROSTOR U POSLOVNIM ZONAMA, TAKO SE POVEĆAVA I NEZAPOSLENOST

Sada je u općini Poličnik nezaposleno 300 osoba

Zona Grabi u Poličniku kako se širi, tako se povećava i nezaposlenost

Općina Poličnik je u poslovnim zonama predvidjela toliko prostora da bi se u istim moglo zaposliti desetke tisuća djelatnika. Općina ima samo 4448, a cijela Zadarska županija ima 170.398 stanovnika.

Središnja država je u uređenje tih zona ulupala ogromna financijska sredstva kojima se također gubi svaki nadzor i trag. Besramno je da se u investicije, kao što su projekti zona, izgubi svaki trag uložena novca poreznih obveznika. Država je u zone bez nadzora uložila zemljište i financijska sredstva za uređenje.

Općina Poličnik slovi kao najuspješnija u Zadarskoj županiji iz razloga što je prodala najviše prostora u poslovnim zonama. Drži primat isključivo po ukupnom prihodu od prodaje prostora u poslovnim zonama.

U poslovnim zonama nisu otvorili niti jedan proizvodni pogon, već samo skladišta koja zjape prazna i u kojima nema zaposlenih. Sada je u općini Poličnik nezaposleno 300 osoba, a od toga 19 s višom i visokom stručnom spremom te s time općina ima jednu od većih stopa nezaposlenosti u Zadarskoj županiji.


U Poličniku, 13. listopada 2012. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK

Post je objavljen 13.10.2012. u 16:58 sati.