Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdkuce

Marketing

PREMINUO PREDSJEDNIK VZ GVG Željko Mrakovčić



Tužna srca javljamo svim vatrogascima, prijateljima i znancima, da je preminuo 10. listopada 2012. godine naš član, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Velike Gorice i Viši vatrogasni časnik, Željko Mrakovčić (Čefok)
Posljednji ispraćaj dragog prijatelja i predsjednika naše Zajednice biti će u ponedjeljak, 15. listopada 2012. godine na mjesnom groblju u Vukovini u 15,30 sati.

Mole se svi vatrogasci koji dolaze na posljednji ispraćaj da dođu do 15,00 sati u Društveni dom u Vukovini, Stara cesta bb (kod pošte), radi formiranja ešalona.


Željko Mrakovčić
rođen je 10. listopada 1946. godine.
Svoj vatrogasni put započeo je u svom matičnom DVD-u Vukovina u kojemu je obnašao brojne dužnosti. U više navrata tijekom svoje vatrogasne službe obnašao je i značajne i brojne dužnosti i u višim tijelima vatrogasne organizacije. Nenadana smrt zatekla ga je na dužnosti predsjednika Vatrogasne zajednice grada Velike Gorice. Izraze najiskrenije sućuti u ime Upravnog odbora i Zapovjedništva Vatrogasne zajednice grada Velike Gorice upućujemo obitelji: majci Božici, supruzi Jani, sinu Daliboru, kćerci Daliborki, snahi Anamariji i unuku Karlu.

Vatrogasna zajednica otvorila je knjigu žalosti u koju se može upisati danas od 16.00 sati u prostorijama Zajednice, Zagrebačka 3, Velika Gorica. (Vatrogasni dom).

Poslije sprovoda u ponedjeljak, održati će se komemorativni skup u dvorani Društvenog doma u Vukovini (preko puta groblja).

Počivao u miru Božjem!

preuzeto sa: www.vgdanas.hr

Post je objavljen 12.10.2012. u 17:38 sati.