Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Prvenstvo Hrvatske za 2012.godinu



Višnja Faraguna i Katarina Cukarić viceprvakinje Hrvatske.

Na natjecanju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba „Bura“ iz Kostrene sudjelovalo je 260 natjecatelja iz 26 kickboxing klubova.

Seniori labinskog kluba su osvojili 5 odličja.

Katarina Cukarić u kategoriji do 65 kilograma kod seniorki, kao i Višnja Faraguna u kategoriji do 70 kilograma osvojile su drugo mjesto i srebrno odličje i time postale seniorske viceprvakinje Hrvatske za 2012. godinu.
Franka Fonović je takođe u seniorskoj konkurenciji u kategoriji do 50 kilograma osvojila treće mjesto i brončano odličje.
Kod seniora su Marino Faraguna u kategoriji do 57 kilograma, kao i Paulo Ćosić u kategoriji do 79 kilograma, osvojili treće mjesto i brončano odličje.

Juniori
Labinjani su osvojili devet odličja ; dva srebrna i sedam brončanih. Juniori labinskog kluba su osvojili 3 odličja.
Juniorske bronce su osvojili Katarina Cukarić u kategoriji do 65 kilograma, Marino Faraguna u kategoriji do 57 kilograma i Almir Hodža u kategoriji do 74 kilograma.

Mlađi kadeti

Na natjecanju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba „Bura“ iz Kostrene sudjelovalo je 260 natjecatelja iz 26 kickboxing klubova. Labinjani su osvojili jedno odličje ;
Mlađekadetsko brončano odličje je osvojio Filip Grbić u kategoriji do 42 kilograma.



Katarina Cukarić i Marino Faraguna prvaci Hrvatske.

Vijest s kickboxing Prvenstva Hrvatske u fullcontactu za juniore i seniore, te Prvenstva Hrvatske u semicontactu za starije kadete održanom u Kutini,01.04.2012.Labinjanima tri odličja .

U nedjelju je u Kutini , u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i domaćeg kickboxing kluba , održano Prvenstvo Hrvatske u fullcontactu za juniore i seniore, i Prvenstvo Hrvatske u semicontactu za starije kadete.Labinjani su na ovim natjecanjima osvojili tri odlićja ; Dva zlatna i jedno brončano.
Na Prvenstvu Hrvatske u fullcontactu za juniore Marino Faraguna je u kategoriji do 54 kilograma osvojio prvo mjesto i zlatno odličje i time postao prvak Hrvatske za 2012. godinu.
U disciplini semicontacta u konkurenciji starijih kadetkinja Katarina Cukarić je u kategoriji do 65 kilograma osvojila takođe prvo mjesto i zlatno odličje i postala prvakinja Hrvatske za 2012. godinu.
U kategoriji do 50 kilograma kod starijih kadetkinja, Franka Fonović je osvojila treće mjesto i brončano odličje.

Vijest sa Prvenstva Hrvatske u lightcontactu održanom u Splitu 13.05.2012. Labinjani osvojili 8 odličja.

Marino Faraguna i Katarina Cukarić prvaci Hrvatske u lightcontactu.

Marino Faraguna, juniorski državni prvak u fullcontactu u kategoriji do 54 kilograma, sa titulom prvaka osvojenom u travnju u Kutini, ponovio je ovaj uspjeh i na državnom prvenstvu u disciplini lightcontacta u juniorima u kategoriji do 57 kilograma, održanom u Splitu, i time duplirao titulu državnog prvaka u svojoj kategoriji u konkurenciji juniora. Marino je i lani bio dvostruki prvak Hrvatske, ali tada u konkurenciji starijih kadeta i to u disciplini semi i lightcontacta.
Katarina Cukarić prvakinja Hrvatske u semicontactu u kategoriji do 65 kilograma u starijim kadetkinjama, takođe osvojenoj u Kutini, ponovila je ovaj uspjeh i u disciplini lightcontacta, te postala prvakinja Hrvatske u lightcontactu za 2012.u konkurenciji starijih kadetkinja. Sada je Katarina postala prvakinja u kategoriji plus 65 kilograma, jer je organizator spojio kategorije do 65 i plus 65 kilograma radi manjeg broja natjecateljica u kategoriji do 65 kilograma, čime je Katarini otežan nastup. Osvojenom duplom krunom, postala je jedna od rijetkih natjecateljica koja ima titulu prvaka u obje discipline u kojima nastupaju stariji kadeti.
Na natjecanju u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba“Mornar“ iz Splita održanom u Splitu, Labinjani su ostvarili zavidan uspjeh osvojivši 8 odličja i to 2 zlatna, 2 srebrna i 4 brončana.
Zlato su osvojili:
-Katarina Cukarić- u starijim kadetkinjama u kategoriji plus 65 kg
-Marino Faraguna – u juniorima u kategoriji do 57 kilograma
Srebro su osvojili:
-Franka Fonović – u juniorkama u kategoriji do 50 kilograma
-Almir Hodža – u juniorima u kategoriji do 79 kilograma
Broncu su osvojili:
- Domagoj Josip Kubaj – u starijim kadetima u kategoriji do 42 kg
- Franka Fonović – u starijim kadetkinjama u kategoriji do 50 kg
- Katarina Cukarić - u juniorkama u kategoriji do 65 kilograma
- Marino Faraguna – u seniorima u kategoriji do 57 kilograma



Post je objavljen 11.10.2012. u 16:57 sati.