Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nesretnauljubavi2

Marketing

..ponovno povratak ..

Ne znam ni sama kako sam samo zapamtila nadimak i lozinku nakon skoro godinu dana odmora od bloga. Dakle, pozdrav još jedanput! :)

Čitam tako svoj zadnji tekst ovdje...baš sam bila odlučna u to vrijeme, a sad..toliko se toga promijenilo i svašta se dogodilo ovu zadnju godinu..i sad, sad sam opet na starom, znači točno ondje gdje sam bila početkom 10.mjeseca prošle godine. Doduše, malo sretnija i zadovoljnija, ali opet u istoj kolotečini. I upravo ta monotonija me svaki put natjera da iznova krenem u blogerski život.

Opet sam kući, sa roditeljima dijelim svoj životni prostor i to je tako teško..apsolutno sam se odvikla od toga, to je život pun ograničenja i prilagođavanja njima i njihovim navikama, a ja sam izgubila onaj svoj nevini i naivni stav: da mama, da tata..tako da je trenutno sve vrlo nategnuto u kući. Ali biti će bolje, uvijek bude. :)

Fakultet sam riješila dio, i sad je pala odluka da preselim mjesto studiranja u svoj grad, tako da će s te strane biti manje komplikacija. Nije da mi se žuri završiti ga, kad će mi ionako jedina mogućnost biti rad za 1600 kn. Ovako čak i radim za neke veće novce. Promijenila sam 3 posla u ovih zadnjih godinu dana, čak sam se okušala i u sezonskom radu na drugom kraju Hrvatske. I mogu reći da mi je to jedna od boljih odluka u zadnje vrijeme bila. Upoznala neke nove ljude,stekla nova iskustva i bez razmišljanja ću otići i drugu sezonu,naravno,ako ne pronađem neki stalniji posao. Znači, eto me i iduće godine tamo! :)

Dovoljno sam pisala za početak. Do tipkanja, dok ne dobijem novu inspiraciju! :)

Post je objavljen 11.10.2012. u 12:35 sati.