Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apartmaniistra

Marketing

Za 13,2 milijuna eura prodaje se zgrada Transadrije

Upravna zgrada Transadrije u narednih će mjesec dana biti ponuđena na prodaju, po cijeni od 13,2 milijuna eura, potvrdio je stečajni upravitelj te špediterske tvrtke Zdravko Čupković, uoči današnje skupštine vjerovnika na kojoj će ih izvijestiti o dosadašnjem poslovanju špediterske tvrtke od otvaranja stečaja, kao i o daljnjim poslovnim aktivnostima.

Zajedno s upravnom zgradom tržištu će biti ponuđeno još desetak nekretnina nekadašnjeg špediterskog giganta u Šibeniku, Varaždinu, Pločama, Rovinju i drugim gradovima, čija je ukupna procijenjena vrijednost oko dva milijuna i 800 tisuća eura. Zgrada Transadrie prodavat će se u više dijelova. Glavnina zgrade, točnije ulazni prostor, konferencijska dvorana i gornji katovi prodavat stanovi Rijeka će se u paketu, po cijeni od 11 milijuna i 300 tisuća eura, dok će poslovni prostori u prizemlju biti ponuđeni svaki zasebno, a ukupna im je cijena milijun i 900 tisuća eura.

Osim poslovnog prostora na Pećinama, u vlasništvu Transadrije će, barem zasad, ostati poslovni prostori u Zagrebu, Šibeniku, Pazinu i Puli, pravo građenja na zemljištu u industrijskoj zoni na Kukuljanovu, te nekoliko nekretnina u Sloveniji, od kojih je najvredniji poslovni prostor Transadrijine tvrtke-kćeri Transglob koji, zajedno s tvrtkom, namjeravaju otkupiti zaposlenici Transgloba. Cijena te nekretnine u Ljubljani je oko milijun eura, no prodaja je odgođena jer dosad nije realiziran zajam zaposlenicima za njen otkup.

Post je objavljen 10.10.2012. u 18:56 sati.