Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineporec

Marketing

Tvrtka Mucić & Co izabrana je kao izvođač radova na trima graničnim inspekcijskim postajama za veterinarski i fltosanitarni pregled. Ugovor s tvrtkom čije je sjedište u Dugopolju potpisala je Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije, a postaje će se graditi na graničnim prijelazima prema BiH - Metković (Nova sela), prema Crnoj Gori - Karasovići te Luci Ploče.

Vrijednost posla je 2,61 milijun eura, od čega će EU kroz IPA pretpristupni program pokriti 1,96 milijuna eura, odnosno 75 posto ukupne vrijednosti radova. To je dio obveza Hrvatske do ulaska u Uniju, a do ljeta iduće godine postaje nekretnine Trešnjavka Zagreb sa svim inspekcijskim službama moraju biti završene. Predviđeno je da na granici s Bosnom i Hercegovinom budu dva takva međunarodna granična prijelaza (Metković i Stara Gradiška), na granici sa Crnom Gorom jedan (Karasovići), na granici sa Srbijom jedan te dvije pomorske luke (Ploče i Rijeka) i jedna zračna luka (Zagreb).

Prema ugovoru, Mucić & Co obavit će sve radove na šest objekata na tri lokacije ukupne površine 3220 četvornih metara. Na svakom graničnom prijelazu gradit će se po jedan objekt za veterinarsku i jedan za fitosanitarnu inspekciju. Ovo je naš prvi posao s ovom agencijom i prvi put da smo se javili na neki od njihovih natječaja. Prijavili smo se još u lipnju, naša je ponuda financijski bila medu najpovoljnijima, kaže nam Marijana Milun, komercijalistica iz Uprave Mucić & CO u Dugopolju. Mucić & COdio je MI grupe na čijem je čelu Stanislav Mucić, poduzetnik iz Ljubuškog, gdje se nalazi dio njegova poslovnog carstva. U sastavu iste grupacije još je nekoliko manjih tvrtki, uglavnom za građevinske radove, ali i dugopoljski hotel Katarina.

Post je objavljen 09.10.2012. u 16:54 sati.