Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-bilo

Marketing

Rezultati V. kola I. ŽNL BBŽ-a

ROVIŠĆE - TRNSKI 3:2 Za utakmicu Rovišća i Trnskog nisam znao što bih tipovao, obzirom da Rovišće nije uvjerljivo ovu sezonu, dok je Trnski imao nekoliko izostanaka koji su izgleda bili nenadoknadivi. Uzevši u obzir tri crvena kartona koje su dobili gosti te dosuđene kaznene udarce za domaćine, rezultat govori da je Rovišće na knap došlo do tri boda.

SLOGA - BILOGORAC 1:1 Ovaj rezultat niti sami Veprovi vjerojatno nisu očekivali. Izgleda da je proradio neki inat u dečkima na Žiru koji su vjerojatno išli 100% do kraja.

LASTA G. - GARIĆ 4:1 O Lasti imam samo riječi hvale jer momčad igra čvrst, muški nogomet te mislim da Garić nije jedini kojima će pomrsiti račune.

IVANSKA - DINAMO P. 0:4 Ivanska je u problemima od kada je kažnjen Kutleša i sumnjam da će ostvariti pozitivan rezultat do njegovog povratka, iako i sa njim protiv Dinama ne bi imali neke šanse.

ZDENKA - TOMISLAV B. 2:3 Iznenađenje kola, koje potvrđuje dobar rad i politiku kluba NK Tomislava, koji se polako pretvara u stabilnog prvoligaša. Vidljiv je njihov napredak, sustavni rad uprave i predsjednika kluba koji ne dovode igrače stihijske već planski po potrebi.

DARUVAR - BILO 1:1 Mislim da je u prethodnom članku dovoljno rečeno.

HAJDUK - OMLADINAC 2:4 Još jedno iznenađenje obzirom Hajduk nije darežljiv domaćin, ali Omladinac pokazuje znakove života te se zasigurno ne planira vratiti u II. ŽNL






Post je objavljen 04.10.2012. u 22:33 sati.