Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackpantera

Marketing

Isprike, isprike


Uglavnom željela bih se ispričati na mojoj (ne)aktivnosti. Imala sam malu "kaznicu" doma pa mi je bio zabranjen kompjuter i sve što ima veze sa tehnologijom. Starci mi jedno nisu mogli zabranit korištenje mobitela jer sam ga iovako i onako izgubila. Panj sam, znam haha.
Imam puuno toga za pričati, pa počnimo :

1. Ludi rođendan, ludo opijanje.
Napokon je došla ona duugo iščekivana sezona rođendana. Večina mojih frendova ima rođentan tu oko 10 - 11 mjeseca. Iskreno, nije nešto najbolje za moj i ovako prazan novčanik, al uvijek se uspije nažicat od staraca koja kuna više :)
M. je slavila rođendan, i to 16 tako da je moralo bit neko slavlje. Dakle "iznajmile" smo klet od našeg predragog frenda Ružice ( ne obazirite se na ovaj nadimak ). Zapravo nismo je iznajmile jer je i on bio na rođendanu tako da možemo reć da nam ju je poklonio na jedan dan.
Rođendan ko rođendan, klet ko klet. Slavlje ko slavlje, vino ko vino. Uglavnom, dok pomješaš alkohol i žestoku muziku ispadne dernek. I to ne bilo kakav - dernek na kojem ležiš nasred ceste i moliš se da ne naleti auto jer se nemaš snage dić ( fala Bogu pa je to bilo negdi u pripizdini pa si auto mogo vidit svakih sat vremena ) .
Čovjek bi pomislio da će te sraci doma zlemat, al oni su ko carevi ljepo spavali. Meni paše :)

2. Djeta ili ne djeta ?
Žejela bih preskočiti ovo ako može jer, po mojim kilama koje se ne tope nemam ništa za dodati.

3. Slomljena noga ili samo istegnut ligament ?
Profesor fukat jebe u mozak, i to konstantno. " Radi čučnjeve, trči ovdje, trči ondje, sada hodaj, ajmo 10 sklekova " . Ako tako nastavi tražit ću prijevremenu mirovinu.
Dakle, sva iznervirana htjela sam mu pokazat da se mogu popestpo jarbolima ( i mogu sam mi se to nikad neda radit ). Ja ko prava ljepo dodem do kraja i počinjem se spuštat. Zadnjih metar, metar i pol se pustim da skoćim kad je ono bilo " jebo majku svoju ". Tako sam se zaderala da je cijela dvorana stala. Trči Fukat do mene i ispituje šta je bilo : - " Vaši vražji jarboli su bili ".
Uspjela sam se nekako dić i otić u svlačionicu. Tamo sam skinula tenisicu i čarapu i skoro me infarkt strefil. Gležanj mi je bio veličine teniske loptice. STRAVA I UŽAS !
Doktor je reko da nije ništ slomljeno pa me to malo oraspoložilo. Ali, kako se kaže: u svakom zlu neko dobro. Sutra je veliki test iz matematike a mene nema.
Sada upravo ležim u krevetu, pijem čaj i pišem ovo sa smješkom ;)

Post je objavljen 03.10.2012. u 18:50 sati.