Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...recept za dugovjecnost!!!

...Zucchero & Carlton Vanessa - Everybody's Got To Learn Sometime

...aloooooo Pajdooooo...aj' dodji na prsut i bevandu!!!...dreca se u slusalicu Joke, toliko da sam je mora odmaknut od uva po' metra.
Jebat ga, uvik je vika na telefon, valjda zato sta je po' zivota proveja u makinji navigavajuc na brodovima po svim svitskim morima.
...aj' moze, a sta je rec'...da nije neka festa u djiru!!!
...bogati, pa caci mi je rodjendan!!!
...eeeeeee, to se onda nesmi propustit!...meni je barba Ive uvik bija drag covik, eto mene...pocmi ti slobodno rizat prsut!!!...sa smjeskom mu odgovorim i podjem odma u hodnik obuvat patike.
...eeejjjjjj cekaj malo, reka mi je caca da ti ne bi slucajno palo na pamet sta kupovat i donosit, njemu ti pokloni vise ne tribaju...samo se nacrtaj ovdi!!!
...doooooooobro, evo iden odmaaaaaa!!!...govorija sam dok sam zakljucava vrata i u sebi konta kako mi je sa tim strasno olaksa, jer sta kupit coviku od 95 godina, koliko mu je caca ima.
Barba Ive me je doceka na teraci sa smjeskom na licu, ljuljuskajuc se u svojoj fotelji koju je obozava i o kojoj je uvik govorija kako je obozaje jer mu se tako pari da je u barci na moru.
Festa je isla onako spontano kako u takvim prilikama bude, pa necu tlacit o tome kako nam je bilo spize i pica na pritek, kako nas je zabavlja u zivo duet sa gitarom i tamburicom i kako se lipo zapivalo...ha, pravi rockas!
I onda oko nekih doba, kad je prsuta bilo samo u tragovima na plitici i kad je falilo vec po' gajbe pive i skoro cila demezana vina, sidnem ja do tog simpaticnog dobrodrzeceg starca i pocmem cakulu.
...paaaa moj barba Ive, bas mi lipo izgledate!...drzite se ka' pravi momak!!!...pocmem ja spiku, na sta se on samo kurvanjski nasmija i nastavi lagano puckat lulu.
...aeeee!!!...bija je njegov komentar na to, a onda cu ja njemu:
...hmmmm, mora da imas neki tajni recept za tu dugovjecnost i vitalnost, aaa Ive!?...aj' da cujem to iz prve ruke!!!...sa smjeskom cu ja njemu i kucnemo se casama.



...gle, sinko, ja sam se ozenija kad sam ima samo 22 godine i odma na pocetku braka sam se dogovorija sa mojom pokojnom zenom da ako se ikad budemo svadjali, onaj koji izgubi svadju mora otic vanka u dugu setnju da se o'ladi!!!
...aeeeee!!!...izustim gledajuc ga upitno.
...hahahaha, Pajdo kako ne kuzis...pa svom dugom zivotu pripisujem to sta sam pun kurac vrimena proveja na friskom zraku!!!


...lip pozdrav! mah



Post je objavljen 06.10.2012. u 00:05 sati.