Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbregana

Marketing

VI. Državno natjecanje vatrogasaca Republike Hrvatske u Zadru

U Zadru , na stadionu Višnjik, 29.09.2012. održano VI. Državno natjecanje vatrogasaca Republike Hrvatske na kojem je snage odmjerilo 246 ekipa.

Domaćin ovogodišnjeg natjecanja bila je Vatrogasna zajednica Zadarske županije, organizator natjecanja je Hrvatska vatrogasna zajednica, a pokrovitelji Ministarstvo unutarnjih poslova i Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Iz vatrogasne zajednice Grada Samobora sudjelovale su dvije ekipe DVD Bregana (MB) i DVD Otok (MA) i osvojile vrlo zapažene i povijesne rezultate.

DVD Bregana osvojila je 6 mjesto od 59 ekipa sa vremenom 36,4 sec i štafetom 63,94, imali smo treće vrijeme vježbe i peto vrijeme štafete, no nažalost godine su igrale ulogu te to nije bilo dovoljno za neka od prva tri mjesta.
DVD Otok osvojio je 2 mjesto od 64 ekipe sa vremenom vježbe od 29,53 i štafetom 54,92.

Nadamo se da smo dostojno predstavili našu zajednicu i pokazali svima da možemo biti u samom vrhu Hrvatskog vatrogastva.

U muškoj A klasi pobjedu je odnijela ekipa DVD-a Paukovec, drugo mjesto naši prijatelji i susjedi DVD Otok te im ovim putem čestitamo na osvojenom drugom mjestu, treće mjesto zauzela je ekipa DVD Deanovec.
U klasi B ekipa DVD-a Mladost Kaštel Sućurac, drugo mjesto DVD Donja Gračenica i treće mjesto DVD MTČ.
U ženskoj klasi A najbolje su bile članice DVD-a Zaprešić, a u klasi B iz DVD-a Savska Ves. U kategoriji profesionalnih vatrogasnih postrojbi u klasi A pobjedu je odnijela JVP Čazma, a u klasi B ekipa JVP Čakovec.

Na svečanosti zatvaranja i proglašenja pobjednika nazočili su svi čelni ljudi hrvatskog vatrogastva.
Predsjednik HVZ-a Ante Sanader čestitao je pobjednicima, ali i svim sudionicima natjecanja, izrazivši zadovoljstvo da je natjecanje proteklo vedrom raspoloženju i najboljem redu. Također je iskoristio priliku da još jednom izrazi nadu kako će se status vatrogastva u Hrvatskoj uskoro promijeniti na bolje.



ZAHVALJUJEMO:
VZG Samobor
Samoborček, Samobor
Igo-Mat, Otruševac
Mesnica Karlo
Roto Dinamic Samobor
Ivan Rešetar
Miljenko Matijaščić
Davor Heraković
MO Lug
MO Mala Jazbina
MO Bregana
MO Podvrh i V.Jazbina


Post je objavljen 01.10.2012. u 12:33 sati.