Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ap-placenici

Marketing

Plaćenička baza


Nakon duljeg vremena ovu nedjelju je odrađena baza. Jer u Plaćeničkoj bazi osim za šumski trening postoje uvjeti za trening uz vatru. Nas dvanaest ovaj put odlučujemo odraditi teren s južne strane baze. Pošto se na terenu zateklo čak šest PMR-stanica dijelimo se na način da svaki nositelj stanice bira svog binoma među onima bez stanice. Na taj način dobili smo šest binoma koji su mogli odrađivati posao mimo klasične linije. Pokazalo se to odličnim rješenjem jer je i sam teren nametnuo takvo djelovanje. Šumarci i gustiši prošarani sa čistinama bili su kao stvoreni za djelovanja binoma. Veće formacije trenutno su gubile koheziju zbog nemogućnosti održavanja linije uslijed gubitka vidljivosti. Zbog toga nam se prvi fajt razvukao na skoro dva sata, a okončan je tek kad nam je na naplatu počeo dolazit broj izgubljenih života.

Placenici

Naravno jedna strana je morala pobijediti, ali u biti čitavo vrijeme je trajalo nadmudrivanje i taktiziranje ekipa oko gustiša. Često su borci bili toliko izmješani, da poginuli nisu znali gdje se povući u respawn. Sve u svemu bio je to odličan i intenzivan fajt, o kojem najbolje govori potrošnja vode tijekom istog. Jer osobno se stvarno ne sjećam kad sam zadnji put tako brzo ispraznio čuturu. O potrošnji znoja bolje ne govoriti. Isto tako, interesantan je bio osvrt jednog novog Plaćenika, koji je dosta dugo trenirao nogomet i kojem je ništa odigrat dva sata u komadu. Nakon dva sata provlačenja po gustišima sa replikom u rukama, Jojja nam priznaje kako ipak "osjeća" noge. Znači to je to! - zaključuje on...

Placenici

Nakon takve iscrpljujuće borbe snaga je morala biti povraćena s unosom proteina, pa se stoga zdušno prionilo loženju vatre i bacanju mesa na istu. Druženje uz vatru potrajalo je skoro do sumraka, a zatim je nekolicina najupornijih odlučila potrošiti i te nedavno unesene kalorije. Pa smo na kraju odradili još četiri brza fajta na ispadanje, a koji su potrajali još nekih sat vremena. Dovoljno da opet natopim odoru sa znojem. Sve u svemu, odlično proveden dan u pozitivnom okružju. A upravo je to ono zbog čega se svi i bavimo ovim sportom.


Post je objavljen 30.09.2012. u 20:14 sati.