Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Bojkot Kanadera i ostalih (teve) sranja...

O da. Mislim da je vrijeme da počnemo s bojkotom svega što nam se ne sviđa!

Tako sam i ja danas demostrativno ugasila tv u trenutku kad sam vidjela Stankovića i s druge strane stola Kanaderovu njušku. Zašto da se sekiram i ljutim što tip - nakon što je pokrao puste milijune eura i švicarskih franaka (čisto sumnjam da ima što kuna) - sere kvake na javnoj nam i od nas skupo plaćenoj televiziji. Nek idu u qu i nek mi ne prodaju slobodu govora i postotak gledanosti jer mi se od toga gadi. burninmad

Gledanost imaju i kineske sapunice (o da, ima i toga, samo ne znam na kojoj ono teve, ali to gleda moja frizerka - navodno zbog frizura nut), a bome i turske, a nisu tako iritantne kao neki nam političari i ex-političari.

Isto tako aktivno bojkotiram Horvatinčićev hram na Cvjetnom trgu. Nikad nisam i nikad neću ući nogom u to njegovo zdanje. Je, volim H&M i ostale dućane, no tko kaže da ih moram konzumirati u prostorima koji su izniknuli nakon svih onih neprospavanih noći i bojkota građana. I još se svima smijao u lice. I još to radi jer prema svemu sudeći, ispat će da je bidan skoro umro kad je glisirao na one jadne Talijane.

Jebemti gramzljivog Bandića što se da kupiti, Čak i one njegove stupiće (kladim se da je dobio pinku po broju stupića, pa su zato tako gusto i na tako blesavim mjestima postavljeni). I za ulaz u famozno Horvatinčićevo parkiralište. Nadam se da će i njega u đuzu. Što prije to bolje.

I ne, nisam ljuta niti sam u pms. Ali me ljute direktni udari na našu slobodu. Grr...

Post je objavljen 30.09.2012. u 17:47 sati.